Актуално Други

„Старейшината” Владимир Каролев избира първи дуелист във „Фермата“ 3

Добави коментар

Вчера в специалния втори епизод участниците с изненада откриха, че не кой да е, а известният икономист Владо Каролев ще бъде техен старейшина и организатор.

Вчера в специалния втори епизод участниците с изненада откриха, че не кой да е, а известният икономист Владо Каролев ще бъде техен старейшина и организатор. През първата седмица на шоуто той ще разпределя задачите, ще ръководи участниците и ще посочи първите двама ратаи. Един мъж и една жена ще бъдат заплашени от дуел, а в края на седмицата той ще определи кой от тях  ще стане първи дуелист в сезон 3.

 

Добави описание


Зрелищният първи дуел изправи мъже срещу мъже и жени срещу жени, които трябваше да преминат през три идентични битки, за да определят следващите двама имунизирани за първата седмица.
Сред дамите най-бързи с брадвите се оказваха Диана и Марина, а  победители при мъжете станаха Алек и Владо Николов. За най-добрия волейболен диагонал в света доенето на крава се оказа непосилна задача и той изгуби битката с футболиста Алек Манолов. При дамите, които имаха на разположение кравата Петя, битката спечели Марина с близо 150 грама преднина пред Диана.
Още от втория ден в шоуто фермерите останаха с един по-малко, тъй като актьорът Иван Ласкин се е почувствал зле и след медицинска консултация и изследвания лекарите са препоръчали той да остане под лекарско наблюдение за 3 дни. 

 

Добави описание

 

„Не знаем каква е причината. Може да е заради жегата, обезводняването, високо кръвно или защото го ужили оса. Очакваме скоро Ласкин зад вратата на Фермата“, коментираха водещите Иван и Андрей.

Добави описание


С влизането си в шоуто участниците получиха и първите си задачи от наставниците Бети и Ники – да покрият една от юртите, да построят под и покрив на лятната кухня, както и пречиствателна станция за водата. Една от най-важните им задачи ще бъде и да свържат двата бряга на фермата с мост – преди да го направят нямат право да се възползват  от суровините на ратайския бряг – голямата зеленчукова градина и благата от животинския отбор.

 

Добави описание


Тази вечер точно в 21:00 ч. по bTV зрителите ще могат да наблюдават превъзходството на природата над  20-те авантюристи във „Фермата”. Форматът ще се излъчва всеки ден от понеделник до петък от 21.00 ч., а вълнуващите дуели ще започват в 20.00 ч. всяка неделя.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9