В програмата

Станислав и Гечо излизат на дуел в неделя

0/5

Станислав и Гечо излизат на дуел в неделя

Мъжки дуел във „Фермата“ се оформи само две седмици преди финала на шоуто, който ще се проведе на 17 декември. Най-младият участник Калоян реши да изпрати на Арената Станислав Ласкин и по този начин да се освободи от един от преките си конкуренти за наградата от 100 000 лв. В битката за оцеляване в неделя дърводелецът от Самоков пък реши да се изправи срещу един от най-силните играчи във фермата – Гечо Гечев, за когото твърди, че е „диамант“ – най-ценният, най-скъпият и най-здравият във фермата.

 

Добави описание


По-рано през седмицата, 24-годишният Калоян  спечели амулета на фермерите-ветерани, който му осигури имунитет от последните два дуела. Късметът му наистина проработи, когато той бе избран и за фермер на седмицата от отпадналата Дарина, което практически го изпраща до финалните дни в шоуто. Като фермер на седмицата Калоян имаше право да избере кой от двамата ратаи – Валерия или Станислав, да се борят за оставане в шоуто. Момчето от Попово призна, че избира мъж за дуела, тъй като етапът на играта е такъв, че не му остава нищо друго освен да направи мъжки дуел, за да се отърве от поне един свой  конкурент.

 

Добави описание

 

„Другата причина е, че не съм те виждал на дуел и ще бъде интересно. Нямам лични мотиви“, коментира танцьорът.


Имунитетът, който спечели Калоян, предизивка много негативни коментари сред мъжката част от участниците, а изборът му да направи мъжка битка само засили агресията срещу него. Според Станислав изборът на влогъра е част от схемата му за разчистване на силните играчи. „В един момент си показа рогата и прави неговите си схеми, които са му били в главата и не е имал доблестта и смелостта да ги каже в очите на нас, мъжете, когато сме си говорили в юртата.“
Двамата дуелисти и Алек коментират, че Калоян се е добрал почти до финала благодарение на съжалението на останалите и че не постъпва мъжкарски като прави мъжки дуел и чисти конкуренти.

 

Добави описание


Дуелът в неделя вечер между Станислав и емигранта Гечо е предпоследната битка на Арената в третото издание на най-гледаното българско риалити „Фермата“. 

 

Още за Фермата

07:00
21.08.2018
Братя в блатата: Разярени крокодили (Swamp Brothers: Crocs Gone Wild) Смъртоносна гърмяща змия се разхожда на свобода във фермата. Роби е преследван от ядосан кубински крокодил. Дали Стивън ще го хване?
06:36
22.08.2018
Братя в блатата: Разярени крокодили (Swamp Brothers: Crocs Gone Wild) Смъртоносна гърмяща змия се разхожда на свобода във фермата. Роби е преследван от ядосан кубински крокодил. Дали Стивън ще го хване?
09:35
23.08.2018
Градски кошмари: Съвършеното убийство В този филм ще видим историята на един мъж, който под заплахата от развод убива съпругата си за да запази фермата си. Макар и зад решетките, Адриан все още не разкрива къде са останките на мъртвата му съпруга.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg