Други

Станислав елиминира Гечо в предпоследния дуел във „Фермата“ 3

0/5

Станислав елиминира Гечо в предпоследния дуел във „Фермата“ 3

Един от най-харизматичните участници и баща на „Фермата“ - Гечо Гечев отпадна от шоуто само две седмици преди финала на 17 декември. Той изгуби три от битките на Арената, в които  29-годишният горски Станислав Ласкин беше по-бърз и ловък.


Двамата участници излязоха на Арената преоблечени в костюми. Станислав влезе в ролята на черна нинджа, а Гечо – на индианец, като за костюма си беше събрал пера от орел и фазан от гората около фермата. В подкрепа на Станислав бяха Валерия, Виолета, Алек, Марина, Елена, а за Гечо палци стискаха само Калоян и Яни.

 

Добави описание


Макар че загуби дуела, Гечо се представи като изключително силен играч, което призна и опонентът му Станислав:

 

„Свалям му шапка на този дърт вампир. Надявам се на 52 години да съм като него“, призна победителят.


В първата битка с въпроси от Алманаха Гечо успя да спечели 200 лева, които бяха обещани от водещия Андрей за участника, дал над два верни отговора. Емигрантът от с. Голец, познат като истински родолюбец, успя да даде четири верни отговора, а Станислав – само един.

 

Добави описание


Финалните думи на Гечо бяха критика към политиците в последните 20 години, които според него са прогонили милиони като него в чужбина.

 

„Какво ви направихме? Оставих родителите си, сестра ми избяга, пръснахте хиляди семейства, идваме си и си тръгваме със сълзи. Не знаем дали ще сварим родителите си живи, или ще дойдем само да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате така – как да се върнем?”, обърна се към управляващите установилият се в Лиеж (Белгия) емигрант.


В епизода тази вечер Гечо ще определи последния фермер на седмицата. Финалът на трети сезон на най-гледаното шоу ще бъде излъчен на живо в неделя, 17 декември. Четирима финалисти ще се изправят един срещу друг за голямата награда от 100 000 лева. Гласуването на зрителите ще започне още от петък, 15 декември, като още в началото на финалното предаване събралият най-малко гласове ще отпадне. Останалите трима фермери ще се борят за голямата награда в три етапа. В първия етап гласовете си за победителя ще дадат всички отпаднали участници, което ще дава определен брой точки. Във втория ще се разиграят три битки, които ще изпитат силата на финалистите и ще добавят точки в актива им. Третият и най-важен етап е гласуването на зрителите. Победителят в третия сезон на „Фермата“ ще бъде финалистът, събрал най-голям брой точки след трите етапа.

Още за Фермата

14:15
21.09.2020
Фермата - риалити, с.6
21:00
21.09.2020
Фермата: Пътят на една мечта - риалити, с.6
14:15
22.09.2020
Фермата - риалити, с.6

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg