В програмата

Специалитети с афродизиаци в "Черешката на тортата" по NOVA

0/5

Специалитети с афродизиаци в "Черешката на тортата" по NOVA

Провокативни участници, провокативни задачи и провокативни подправки разгорещяват кулинарните страсти в "Черешката на тортата" следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. Звездни домакини са Илиян - Пайнер, Маги Бадер, Дарина Йотова - DARA, Константин Трендафилов и Марина Кискинова, към които Манчев отправя сериозно предизвикателство – едно от ястията им трябва да съдържа афродизиак.

 

Добави описаниеПърви домакин в "Черешката на тортата" в понеделник е усмихнатият Илиян, според когото любовта минава през стомаха. За гостите си у дома изпълнителят организира гръцка вечер. Основен афродизиак е морската храна, като октоподът и калмарите се поднасят със задължителните гръцка салата и сиртаки. Каква е връзката между любовта и храната и коя е черешката на тортата в менюто, зрителите ще видят в понеделник.

 

Добави описаниеСтрастите в кухнята продължават във вторник с Мис Плеймейт 2016 – Маги Бадер, която избира зеленчуците по размер и красота. Освен че впечатлява с вкусно меню, домакинята задава и дрес код – пижамено парти. И въпреки че оспорва връзката между храната и любовта на мъжете, десертът се оказва силната страна на Маги Бадер. В сряда компанията е на музикална вълна, когато домакин е звездата от X Factor DARA. Младата певица признава, че любовта към готвенето дължи на майка си. DARA опитва да борави майсторски с подправките към основното ястие, в салатата изненадващо добавя праскова, а акцентът в менюто се оказва шоколадов десерт с гръмкото име "Афродизиак".

 

Добави описаниеВ четвъртък настроението е романтично, тъй като писателят и поет Константин Трендафилов се впуска в приключения в кухнята. Решен да покаже сериозно отношение към месото, той поднася телешки джолан, приготвен в глинен съд. И макар че десертът му не е за изпускане, Константин признава, че основният му афродизиак всъщност е поезията. Певицата и актриса Марина Кискинова сбъдва мечтата си да е звезден домакин в "Черешката на тортата" в петък, когато тя и домашният й любимец посрещат гостите с нескрит ентусиазъм. Менюто й е вдъхновено от Париж, a докато готви, в кухнята буквално прехвърчат искри и карамел.

 

Добави описаниеКак се приготвя фондю и кой кого ще целуне във финалната вечер? На кого разчитат звездите за подкрепа в кухнята и кой ще спечели титлата "Най-добър домакин" в третата седмица на кулинарното шоу? Не пропускайте "Черешката на тортата" всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Още за Черешката на тортата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg