В програмата

Софи Маринова получава съвети от сина си Лоренцо за образа на Джъстин Бийбър

0/5

Софи Маринова получава съвети от сина си Лоренцо за образа на Джъстин Бийбър

За първи път в 20-годишната ми кариера ще танцувам в общ танц с балет. Винаги съм разчитала на свои движения, а сега ще трябва да опитам стъпките в хореография“, разказва развълнувано Софи Маринова, която в понеделник вечер ще скочи в обувките на една от най-известните тийн звезди през последното десетилетие – Джъстин Бийбър.

 

Обичаната певица споделя, че като истински фен на Бийбър, синът й Лоренцо е най-големият й „критик“.

 

„Прави ми забележки как пея, когато мина в моята орнаментика. Критикува ме и за английския, но знам, че е с добро чувство, за да се справя добре“, разказва Софи.

 

Добави описаниеДобави описание


В понеделник от 20:00 ч. по NOVA феновете на „Като две капки вода“ ще видят и първото преобразяване на Гери-Никол в мъжки образ. R&B звездата също ще се превърне в тийнейджър с групата The Jackson 5, взимайки визията на младия Майкъл Джексън. Поредна есктравагантна промяна очаква фолк-певеца Константин, който ще се преобрази в Papi Hans.

 

Добави описание

 

„Коцето за първи път ще излезе от лиричните образи и ще се разчупи в танци и забавни движения, каквито образът носи. Самият той обича истински забавлението, шумните компании и хумора в големи количества, така че ще видим един колоритен образ“, коментират от продукция.

 

Златка Райкова ще скочи в обувките на Лу Бега, а Боби ще сбъдне една своя мечта, превръщайки се в Джеймс Хетфийлд от Metallica. Иван Юруков ще опита уникалното звучене на Ейми Уайнхауз, докато Марги Хранова се преобрази в Мими Иванова. На сцената ще се яви и една от легендите на рок музиката – Фреди Меркюри, в чийто образ ще се превъплъти Славин.  

 

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.
 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg