Актуално В програмата

Собственик на компания за почистване хваща метлата във финалния епизод на „Шеф под прикритие“

Добави коментар

Собственик на компания за почистване хваща метлата, за да провери спазват ли се стандартите на фирмата във финалния епизод на „Шеф под прикритие“

 Даниел Бачорски, собственик на „Боназа – Бачорски“ влиза в „Шеф под прикритие“, за да провери спазват ли се стандартите на компанията, която създава през 2008 г. Фирмата се занимава с професионално почистване на обекти от всякакъв калибър – от будки за вестници, през частни домове, магазини, търговски обекти и банки. Бедно детство, нищета и хъс за успех – това е рецептата за успеха на Даниел. Започва бизнеса с брат си, без начален капитал – с една кола, тип „баничарка“ и прахосмукачка. 11 години по-късно за компанията работят 300 човека. С развитието на фирмата, Даниел се отдалечава от оперативната работа, но преценява, че е време да се върне там, откъдето е започнал, за да проследи какво се случва в собствената му фирма.
Бачорски влиза в образа на Мишо – завършил студент, никога не работил, мамино момче. Преобразяването е пълно до последния детайл – брада, дълга коса, дори бинт, който да прикрие татуировката на ръката.


В първия ден Мишо влиза на инспекция в обект на голям корпоративен клиент. В работата го въвежда 71-годишната Данаила. Дребната жена не пропуска и най-дребното боклуче на пода, танцува с четката и си представя, че коси трева. Работата, която възрастната жена извършва с тежката почистваща машина, кара Даниел да вземе решение за закупуване на машини, които не изискват механичен подем.

 

Добави описание


Вторият ден отвежда „новия“ работник в частен апартамент за почистване след основен ремонт. Отговорник за обекта е 26-годишният Иван, който поема цялата работа и оставя Мишо да се възползва от него. Иван е момче, което е минало през много трудности, но се е взело в ръце, посещава вечерно училище и изкарва честно прехраната си, с което печели уважението на шефа си.


Голямото предизвикателство идва с третия ден под прикритие, когато Мишо трябва да вземе участие в почистването на голям столичен нощен клуб. От салфетките по пода, до тоалетните, всичко светва под ръцете на 47-годишната Евелина, която освен високите стандарти на компанията, пази и най-ценните човешки качества.


Взривоопасен се оказва четвъртият ден, когато проверката на Даниел на работата в столичен МОЛ разкрива сериозни проблеми. Безотговорната работа го изкарват от равновесие и той разваля прикритието си.

 

Добави описание


На петия ден Даниел Бачорски вика всички обучавали новия работник при себе си.

 

Каква е преценката му за работата, какви изненади и какви промени е предвидил, не пропускайте да проследите във финалния, изключително емоционален и откровен епизод на „Шеф под прикритие“ на 18 февруари от 21.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шеф под прикритие

Сериозни предизвикателства и напрегнати моменти в „Шеф под прикритие“

Мениджър от Съюза на българските автомобилисти влиза в „Шеф под прикритие“

Собственикът на известна верига фитнеси се преобразява като жена в „Шеф под прикритие“

За първи път този сезон уволнен служител в „Шеф под прикритие“

Нова къща и повишение за служители след участие в „Шеф под прикритие“