Други

Снимките на сезон 3 на „Откраднат живот“ продължават в сърцето на зимата

0/5

Снимките на сезон 3 на „Откраднат живот“ продължават в сърцето на зимата

 „На снимачната площадка всички сме едно голямо семейство“, разказа актрисата Дария Симеонова в „На Кафе“. Чаровната дама, която изпълнява ролята на Наталия в хитовия сериал„Откраднат живот“, добави, че след коледната пауза екипът отново ще се събере на терен в ранните зори на утрешния ден. Една от големите изненади за Дария беше включването на Ернестина Шинова, Ралица Паскалева и Александър Димов – нейни колеги и приятели от успешната продукция.

„С Дария се познаваме от повече от 10 години. Независимо, че тя е блондинка, а аз брюнетка, често ни канят да играем сестри. Мога да кажа, че с нея съм преживяла едно от най-страхотните морета!“,разкри Ралица, която се превъплъщава в образа на д-р Стилянова. „Дария ми помогна в навлизането в сериала и реализирането на този ужасяващ образ. Надявам се конфликтът между майка и дъщеря да се развие в добра посока“, шеговито загатна Ернестина Шинова, чиято героиня е майка на Наталия.

Актьорите не пропуснаха да отбележат, че въпреки климатичните условия, се мобилизират за сериозния снимачен процес, който ще превърне трети сезон на най-успешния медицински сериал у нас във вълнуващо приключение за актьори и зрители.

Екипът се събира на снимачната площадка, а феновете могат да  очакват сезон 3 на  „Откраднат живот“
-  скоро по NOVA.
 

Още за Откраднат живот

14:30
19.06.2018
Откраднат живот - сериен филм, сезон 1
14:30
20.06.2018
Откраднат живот - сериен филм, сезон 1
14:30
21.06.2018
Откраднат живот - сериен филм, сезон 1

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg