Актуално Какво ще се случи...

Смразяващ обрат при разследването в „Братя“

Добави коментар

ГДБОП продължава с разследването около цялата престъпна дейност на Денис Топал и кръга му от фирми.

ГДБОП продължава с разследването около цялата престъпна дейност на Денис Топал и кръга му от фирми. Хостесата Лина, която е близка до схемите на бизнесмена, вече е поела огромен риск, като системно получава конкретни задачи от Борис и Калин, за да помогне за разобличаването на шефа си. В замяна, Лина иска да влезе в програмата за защитени свидетели, защото всяка една нейна стъпка застрашава живота й. С много усилия Борис осигурява документите за защита на Лина, но фатален завой в ситуацията изненадващо разбърква картите и променя завинаги живота на някои от героите в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица.

 

Добави описание


Междувременно, хората на Денис усещат, че следователите търсят контакт с Лина. Боксьорът я заплашва да си мълчи, ако от полицията я притискат с въпроси. Борис настоява за среща с момичето, за да получи личните ѝ данни с цел да задейства нужната протекция за нея. Лина се намира в критична ситуация – усеща, че всеки момент може да бъде разкрита и има спешна нужда от помощта на Борис. Срещата на двамата е съдбовна и ще има необратими последици. 

 

Добави описание


Примката около врата на Гаврилов се затяга все повече. Той е много притеснен, че не може да разбере името на защитения свидетел, а това подлага на огромен риск и самия него като къртица на Денис. И докато шефът на ГДБОП е на тръни, да не излезе наяве схемата му с Топал, бизнесменът му възлага нова задача, с която иска да си осигури чадър над новата лаборатория за “синя муха”.
Неволно Симо хваща в издънка Боксьора, който очевидно има интимни отношения с красива сервитьорка в бара. Симо става свидетел на изневярата, която много би наранила Вики. Момчето документира видяното с телефона си, с цел да разкаже на Вики истината за нейното гадже. Но, дали ще се осмели да покаже снимките или нещо ще го разколебае?


Гледайте в новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Братя

Съдбовна развръзка в последните епизоди на „Братя“

Инспектор Черкезов с важна спецакция в „Братя“

Агресивна атака срещу Ива Йосифова в „Братя“

Опасни разкрития и смели решения в „Братя“

Нова жертва след престрелката в „Братя“