В програмата

Смъртоносна битка между Фотев и доктор Тасев в "Откраднат живот: Любовта лекува"

0/5

Смъртоносна битка между Фотев и доктор Тасев в "Откраднат живот: Любовта лекува"

Интриги, манипулации и битки за власт ще дирижират събитията в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази семдица по NOVA.

 

Добави описание

 

Преследването на Фотев ще се превърне в опасна игра, в която ще се замесят професор Цонев, доктор Стаменова и доктор Тасев. Личните мотиви ще ги ръководят и подвеждат, а развръзката ще бъде критична за един от героите на хитовия български сериал. Междувременно Поли Грънчарова и доктор Табаков ще продължат да демонстрират интимност, а доктор Огнянова и доктор Стилянова ще се обединят да развенчаят фалшивата връзка. Неочаквана поява на жена от близкото минало на доктор Табаков ще преобърне изцяло плановете и познатия му живот. В суматохата ще бъде намесен и лекарския екип, който ще се погрижи за пациентката без предположение за ключвата й роля в живота на самоуверения лекар.
 

Добави описание

 

„Предстоят много интересни събития в „Откраднат живот”. Не само за моята героиня, но и за целия сериал като цяло. Моят образ се развива в любопитна посока, на моменти провокативна и неочаквана”, разкри Елена Карабойчева в "На Кафе". 

Актрисата е позната на зрителите със своето превъплъщение в ролята на сестра Чокова в най-успешния български медицински сериал.

 

„Много ми е приятно да снимам с този екип. Много големи професионалисти са. Много голямо удоволствие сега ми доставя да гледам Иван Юруков - този човек е вселена”, допълни Елена Карабойчева.

 

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg