Други

Сложиха „Ново начало“ във Фермата 3

0/5

Сложиха „Ново начало“ във Фермата 3

На 10 септември „Фермата” по bTV събра известни личности и ентусиасти, които заедно ще се завърнат към корените си и традициите на своите прадеди, за да започнат своето „Ново начало“.

 

Добави описание

 

Идеята на сезон 3 е в унисон със световната тенденция за постигане на по-качествен живот по-близо до природата и далеч от градската суета и замърсяване. В следващите седмици играчите ще имат за задача да построят сами своята ферма, защото при старта на шоуто стана ясно, че такава няма. Участниците са лишени от всякакви удобства - нямат подслон, легла, огнище, баня и ток. За да се сдобият с всичко необходимо, ще им се наложи да си го направят сами.

 

Добави описание


На старта на трети сезон на „Фермата” в неделя вечер участниците преживяха и първото си изпитание. Задачата им бе да стигнат с лодки, разделени в два отбора, до мястото, на което ще изградят новия си дом. Привилегията да разпределят участниците в отбори и да бъдат техни капитани получиха най-възрастните сред тях – Дарина и Гечо. Извън състезанието останаха Иван Гинчев и Анита, тъй като не бяха предпочетени в отборите, но за сметка на това те получиха имунитет от ратайство и лукса да спят в легло с възглавници през нощта. Първи до брега стигнаха Диана, Станислав, Ивона, Тома, Елена, Алек, Виолета и Иван Сапунджиев от отбора на Гечо, а наградата им бе да излъчат двама от отбора си, които да се сдобият с имунитет за стартовата седмица.

 

Добави описание


Още в първия епизод на „Фермата“ участниците получиха нелеки задачи от наставниците си Бети и Николай. За да облагородят суровите условия за живот във фермата, те трябва да направят огнище, зимник и кът за занаяти. Свикнали да приемат удобствата на съвременния начин на живот за даденост, фермерите останаха изненадани от новините, че ще имат питейна вода само за първите 10 дни от престоя си, че единствената готова постройка е къщата на фермера, и че ще се изхранват от малката зеленчукова градина и риболов.

 

Добави описание

 

Тази вечер от 20.00 часа зрителите ще станат свидетели на извънреден епизод на „Фермата”, в който към участниците ще се присъедини старейшината на групата – политикът и икономист Владимир Каролев.

Още за Фермата

14:15
21.09.2020
Фермата - риалити, с.6
21:00
21.09.2020
Фермата: Пътят на една мечта - риалити, с.6
14:15
22.09.2020
Фермата - риалити, с.6

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Сложиха „Ново начало“ във Фермата 3 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg