Актуално Какво ще се случи...

След Big Brother All Stars: Ева Лонгория става продуцент в ефира на Нова

Добави коментар

От 16-и декември сериалът „Подли камериерки” ни отвежда зад стените на най-богатите къщи в Бевърли Хилс

От 16-и декември сериалът „Подли камериерки” ни отвежда зад стените на най-богатите къщи в Бевърли Хилс

Веднага след като Къщата на Big Brother затвори врати, на тяхно място ще се отворят нови – тези на най-богатите и аристократични къщи в Бевърли Хилс. От 16-и декември, от 20.00 ч. и със специален двоен епизод, започва сериалът „Подли камериерки”, който ще ознаменува и официалния дебют на Ева Лонгория като продуцент в ефира на Нова.

Именно с тази поредица сексапилната актриса заявява продуцентския си талант и за първи път застава не пред камерата, а зад нея. Тук тя отново си партнира с едно познато име в Холивуд – създателя на „Отчаяни съпруги” Марк Чери.

Подли камериерки

Вдъхновен именно от историите на „Уистерия Лейн”, „Подли камериерки” проследява живота на пет красиви, самоуверени и решени да постигнат целта си жени – Марисол, Кармен, Роузи, Зойла и Валентина. Всяка една от тях крие своята лична история, но и своя подъл план как да превърне мечтите си в реалност. Водени от желанието си да отмъстят, да се съберат с децата си или пък да станат световни музикални звезди, те са готови на всичко – ще флиртуват, ще изнудват, ще кроят коварни планове, но винаги ще се подкрепят и ще си пазят гърба. Защото тяхната работа е много повече от това да почистват след богатите и известните – те искат по-добър живот в Америка и ще направят всичко възможно, за да го постигнат.

Подли камериерки

Завръзката в сериала е убийството на тяхна добра приятелка. От този момент нататък една шокираща тайна постоянно ще напомня за себе си и ще заплашва иначе спокойния живот в богаташкия калифорнийски град.

Подли камериерки

„Подли камериерки” разобличава лъскавия и привидно щастлив свят на богатите по възможно най-свежия, остроумен и сексапилен начин. Класовата война никога не е била толкова забавна, коварна и неустоима, колкото в Бевърли Хилс. Не случайно, през септември тази година сериалът бе подновен за своя трети сезон, а един от най-щастливите от тази новина бе именно Ева Лонгория. Звездата от „Отчаяни съпруги” не веднъж получава покана от останалите продуценти да се включи в поредицата и като актриса. Тя обаче е категорична, че предпочита да остане в ролята само на продуцент.

Колко добре се е справила и колко подли могат да бъдат камериерките в Бевърли Хилс? Отговорите на 16-и декември, 20.00 ч. по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подли камериерки , Ева Лонгория

Спират ”Подли камериерки"

Ева Лонгория се омъжи за Хосе Бастон (снимки)

Три пъти повече лъжи, интриги и мистерии с трети сезон на „Подли камериерки” по Нова

Ева Лонгория и Рикардо Чавира отново заедно

Ева Лонгория прави секс само събота и неделя