Актуално В програмата

Славин Славчев обра овациите в „Като две капки вода“ с неповторим образ на легендарния Фреди Меркюри

Добави коментар

Едно от най-впечатляващите преобразявания в легендарния Фреди Меркюри направи Славин Славчев по време на третия лайв на култовото шоу „Като две капки вода“.

Едно от най-впечатляващите преобразявания в легендарния Фреди Меркюри направи Славин Славчев по време на третия лайв на култовото шоу „Като две капки вода“. Изпълнението на Somebody To Love в оригинална тоналност, емоцията в мимиките и жестовете и автентичната визия изправиха на крака публиката, която превърна Славин и в победител за вечерта.

 

Добави описание

 

 

Голямата изненада за всички беше и трансформацията на Иван Юруков в Ейми Уайнхаус. Актьорът съумя да представи излъчването на меланхоличната и същевременно бунтарски настроена певица.

 

Добави описание

„С Тина Търнър успя да хванеш мерките на шоуто! С образа на Майкъл Джексън скочи право в него“, заяви гостуващият съдия Джуди Халваджиян след появата на Гери-Никол.

Поп сензацията показа вокална прилика с образа на младия Джексън, споделяйки, че това е и нейно любимо парче.

Добави описание

Константин получи поздравления лично от Папи Ханс, който сподели от публиката:

“Имам да уча от теб! Това беше страхотно!“.

 

Добави описание

 

След колоритния образ фолк изпълнителят дори получи покана от Джуди Халваджиян да се включи в епизоди от поредицата „Бай Брадър“. Софи Маринова показа, че няма образ, който да ѝ попречи да се забавлява напълно. Макар и да не успя да овладее английския език, Софи влезе в ролята на момчето, превърнало с в идол на милиони тийнейджъри.

 

„За момент я помислих за Мими“, заяви Развигор Попов, който влезе в ролята на вълка, за да партнира на Марги Хранова за образа на Мими Иванова.

 

Добави описание

 

Борислав Захариев получи поздравления от Хилда за образа на фронтмена на Metallica, а Златка Райкова предизвика противоречия в журито с трансформацията си в Лу Бега.

 

Добави описание

 

Следващата седмица Боби ще трябва да подпали сцената като Джеймс Браун, докато Златка опита едно от многото лица на Мадона. Марги ще учи изкуството на танците заради Дженифър Лопес, а Софи Маринова ще се превърне в самата Маргарита Хранова. Константин ще се върне към балканските ритми с Васили Карас, а Гери-Никол ще влезе в образа на световната хип-хоп звезда Cardi B. Иван Юруков ще се завърне към тийнейджърските години, преобразявайки се в един от емблемтичните участници на X Factor България – Кристиан Костов. Славин ще се изправи пред нови вокални и артистични предизвикателства с образа на Кристина Агилера.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

Безапелационна имитация донесе триумф на Владимир Зомбори в Като две капки вода

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

Мария с първа победа в „Като две капки вода“

Единствено българска музика и емблематични образи в „Като две капки вода“