Актуално В програмата

„Сладко отмъщение“ за певицата Ивана

Добави коментар

След успешното завръщане на „Сладко отмъщение“ в ефира на NOVA, култовото предаване с водещ Влади Априлов продължава да провокира и тества търпението на родни звезди

 След успешното завръщане на „Сладко отмъщение“ в ефира на NOVA, култовото предаване с водещ Влади Априлов продължава да провокира и тества търпението на родни звезди. Новата жертва тази седмица е певицата Ивана, която преди 18 години за първи път пада в капана на шоуто. Тогава тя влиза в ролята на водеща в документален филм за осиновяването на екзотично животно от Софийския зоопарк, попадайки в редица комични и неочаквани ситуации. 


В новия сезон на предаването Ивана планира да прекара страхотен ден с дъщеря си на рождения ѝ ден, но не подозира, че ще се окаже главното действащо лице в истински филмов сюжет. Първо певицата ще се срещне със свой верен фен, който мечтае да бъде част от музикалната индустрия. Изненадите няма да спрат до тук, защото предстои среща с още един неканен гост, който е подготвил незабравима изненада, свързана с личния автомобил на певицата. 


Какво ще се случи по време на най-нестандартния семеен празник, на който Ивана някога е присъствала, вижте този четвъртък от 22.00 ч. по NOVA. 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сладко отмъщение

„Сладко отмъщение“ за Светослав Аргиров

„Сладко отмъщение“ за Лъчо от Скандау и Стефан Илчев

Култовото предаване „Сладко отмъщение“ за завръща в ефира на NOVA