В програмата

Скромни вечери за петима в "Черешката на тортата" по NOVA

0/5

Скромни вечери за петима в "Черешката на тортата" по NOVA

Изключително предизвикателство и много кулинарни пресмятания предстоят за звездните домакини в "Черешката на тортата" следващата седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. Задачата на шеф Манчев към участниците е да приготвят вкусна вечеря с точно определен бюджет – 40 лева, а предизвикателството приемат актьорите Радина Кърджилова, Моньо Монев и Параскева Джукелова, боксьорът Тервел Пулев и моделът Катрин Вачева.

 

Добави описание


В понеделник Радина Кърджилова отваря широко вратите на дома си, за да сподели със зрителите и гостите едно специално място, където се превъплъщава в най-важната роля на живота си – на майка. Актрисата залага на свежа вегетарианска вечеря и изненадващо безалкохолни напитки, като прибягва и до малки трикове заради скромния бюджет.

 

Добави описание

 

Още храна за душата и завидна доза самоирония поднася във вторник звездният актьор Моньо Монев, който зрителите познават като д-р Мазов от сериала "Откраднат живот" по NOVA. Ястията, разбира се, се приготвят с хирургическа педантичност, но и с готовност за експеримент. 

 

Добави описание

 

В сряда на ринга излиза боксовата звезда в тежка категория Тервел Пулев. За да изпълни заданието на шеф Манчев, домакинът следва ясна концепция, като с деликатност и индивидуално внимание подхожда към менюто на всеки от гостите си.

 

В четвъртък на кулинарния подиум дефилира Катрин Вачева – домакинята с умели ходове се сдобива с продукти, без да надскача скромния бюджет. Катрин посреща гостите в дома си, като провокира с люти вкусове и пикантни истории.

 

Добави описание

 

На финала кулинарната сцена покорява Параскева Джукелова с покана за градинско парти в къщата й извън София. Вкусни ястия, пъстри разкази и добро настроение в идилична обстановка – това предлага актрисата в петък.

 

Още какви изненади предстоят и кой ще грабне титлата "Най-добър домакин" следващата седмица в кулинарното шоу? Как се приготвя вечеря за петима с 40 лева бюджет и ще се затруднят ли звездните домакини със задачата на шеф Манчев?

Не пропускайте "Черешката на тортата" – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.
 

Още за Черешката на тортата

20:00
24.01.2019
Черешката на тортата - ТВ шоу, нов сезон
20:00
25.01.2019
Черешката на тортата - ТВ шоу, нов сезон

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg