Актуално Какво ще се случи...

Скъпи гости от Франция пристигат в “All Inclusive”

Добави коментар

Много смях и изненади очакват героите на „All Inclusive” в новия епизод на сериала този петък.

Много смях и изненади очакват героите на „All Inclusive” в новия епизод на сериала този петък. Парушев ще строи целия персонал на хотела за тържественото посрещане на важен гост от чужбина. По лична покана на управителя пристига един от най-значимите експерти в хотелиерския бранш в световен мащаб – мосю Делакюр от “Шато де Лукс”.


Французинът е капризен и взискателен и всички се стараят да представят комплекса в най-добрата му светлина, за да получат отлична оценка. Елица и Парушев са направили стройна организация за визитата на изтънчения гост, а Емил спира със саботажите спрямо жена си. Мъжът е разбрал, че тази родителска война само наранява малката им дъщеря. Никой, обаче, не може да предположи какъв изненадващ обрат ще настъпи в този съдбовен момент и как ще се развият събитията в хотела. В ролята на французина зрителите ще видят талантливия и обичан български актьор – Любомир Ковачев.

 

Добави описание


Ден преди официално бракът между Елица и Емил да приключи, Виктория е напълно объркана. Сашко опитва да ѝ вдъхне кураж, за да бъде силна и спокойна, но момичето се разстройва все повече. Вики не може да си представи как би отговорила на най-трудния въпрос в съда – при кого иска да живее след развода? Детето не е готово да се лиши от присъствието на нито един от родителите си и предприема отчаяни действия, за да предотврати раздялата. Какви са те и ще имат ли успех?


Христо е в еуфория. След като успява да се докопа до последното липсващо парче от ценната тракийска амфора, мечтата за по-охолен живот изглежда все по-реална. Парите са му в кърпа вързани, а иманярката Златка е готова да осигури сумата до броени часове. Неочаквано на пътя му застава неговата дъщеря Надя. Какви са намеренията ѝ и как ще промени цялата семейна ситуация – не пропускайте да видите в епизода на “All Inclusive”, този петък, от 20:00 ч. по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”