Актуално Други

Скалата и Емили Блънт ще бъдат супергерои във филм за Нетфликс

Добави коментар

Дуейн Джонсън и Емили Блънт ще бъдат женена двойка супергерои в нов филм за Нетфликс.

Netflix работи по филма “Ball and Chain” с участието на Джонсън и Блънт. Проектът е базиран на едноименния комик от 90-те години на Скот Лобдел. Те ще играят двойка, със семейни проблеми, които притежават суперсили, но те действат само когато са заедно.


Джонсън и Блънт си партнират в “Круиз в джунглата” на Дисни, който ще излезе следващото лято. Джонсън най-скоро участва в “Джуманджи: Следващо ниво” и ще се снима в “Red Notice” за Нетфликс. Друг проект, по който стрийминг услугата работи със Скалата е John Henry and The Statesmen. Блънт ще се появи в продължението “Нито звук 2”, което ще излезе по кината по-късно тази година и в момента е в постпродукция на Wild Mountain Thyme.


Номинираната за "Оскар" Емили В. Гордън ще напише адаптацията. Джонсън Блънт, Дани Гарсия, Хирам Гарсия и Кевин Мишър ще продуцират.

 

„Една от основните ни инициативи в Seven Bucks е да продължим да намираме най-добрите платформи за разказване на истории, които забавляват и вдъхновяват в глобален мащаб. Netflix е перфектният партньор, за да предостави това епично супергеройско / романтично комедийно преживяване заедно с нас и ние се радваме да работим отново с екипа на Netflix. Аз също съм развълнуван не само да се съберат отново с милата ми приятелка Емили Блънт пред камерата, но и да си сътрудничат като продуцентски партньори, докато оживяваме сценария на Емили В. Гордън “, каза Джонсън.

Photo Credit: Hiram Garcia

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Netflix

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон