Актуално В програмата

Синът на кино легендата Клинт Истууд – Скот, тази събота в „Като на кино”

Добави коментар

Синът на кино легендата Клинт Истууд – Скот, е специален гост в „Като на кино” тази събота, 8 април, 18:00 ч. по bTV Cinema.

Синът на кино легендата Клинт Истууд – Скот, е специален гост в „Като на кино” тази събота,  8 април, 18:00 ч. по bTV Cinema.

 

Младият актьор набира скорост в последните няколко години с таланта и визията си. Той ще разкаже всичко за най-новия си проект „Бързи и яростни 8”, който излиза на екран у нас от 14 април. Ще сподели и за работата с известния си баща, и защо е важно да не се взимаш насериозно в този бизнес.

 

Добави описание

 

Гости в студиото ще бъдат Асен Блатечки и Калин Врачански, които ще разкажат всичко за последния си филм „Бензин”, както и ще премерят мускули с водещата Стаси Кара в предизвикателство.

 

Добави описание

 

Още в предаването – може да се режисира световна звезда по собствен сценарий? Предстоят и още приключения от сериала „Живите мъртви”, този път с актьорите Рос Маркуанд, Алана Мастерсън и Сет Гилиам.

 

Рос Маркуанд е майстор имитатор, който може да се превъплъти в огромна част от световните си колеги, сред които Кевин Спейси, Матю Маконахи, Кристофър Уокън, Ал Пачино. Специално за българската публика актьорът ще проговори като Харисън Форд.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“