Актуално В програмата

Симона Пейчева е седмичният победител в „И аз го мога”

Добави коментар

Поли Генова и Яна Маринова написаха песен за предаването

Поли Генова и Яна Маринова написаха песен за предаването

„Вечер на грандиозни спектакли!”- отсече журито на „И аз го мога”, което призна, че през цялото време е принудено да прави невероятно трудни избори.

Симона Пейчева

Симона Пейчева беше безкомпромисна и заслужи седмичната победа с въздушна акробатика на мрежа. Опонентката й Жана Брейчева също успя да впечатли журито и само някои дребни грешки я отдалечиха от победата.

Поли Генова и Яна Маринова

Поли Генова и Яна Маринова измислиха текста на песен, посветена на „И аз го мога” като част от предизвикателството си. Двете дами написаха римите под зоркото око на Dexter и направиха истински спектакъл на сцената.

Петко Димитров и Елен Колева

Петко Димитров и Елен Колева се представиха блестящо с огненото си предизвикателство. Журито призна, че е много затруднено в избора си, но все пак определи Петко като по-спокойният от двамата и отсъди в негова полза.

Камен Воденичаров и Иван Звездев

Камен Воденичаров и Иван Звездев жонглираха с обръчи. Артистичната част на журито - Елена Петрова - остана очарована от изпълнението на Иван Звездев, който влезе в образа на Чарли Чаплин и призна, че много малко професионални актьори могат да изпълнят тази роля с такъв успех.

Алфредо Торес и Ники Георгиев свириха на кристални чаши. Двамата заложиха по-скоро на артистизма и не успяха да впечатлят журито, което очакваше да чуе повече мелодия от тях и по-малко намеса от ментора им.

Следващата сряда в 20 часа в „И аз го мога” ще наблюдаваме динамична айкидо демонстрация, латино танци, пантомима, невероятна ментална магия и изпълнение на кавал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: И аз го мога

Яна Маринова и Симона Пейчева в най-зрелищната надпревара до момента

Яна Маринова и Симона Пейчева в битка за по-добра акробатика

Алфредо Торес е седмичният победител в „И аз го мога”

Смяна в журито на „И аз го мога”

„И аз го мога”: Яна Маринова спря дъха на журито с въздушна акробатика