Актуално В програмата

Силата на бащината обич отново тема в „Истински истории“ по bTV

Добави коментар

На 19 септември от 22.30 часа, зрителите на bTV ще станат свидетели на още една силно емоционална история за бащината обич.

На 19 септември от 22.30 часа, зрителите на bTV ще станат свидетели на още една силно емоционална история за бащината обич. 30-минутният епизод ще бъде разказан от адвокат Искра Онцова. Тя ще сподели история от нейната практика, а автентичността на разказа още повече ще допринесе за съпреживяването му.

 

Добави описание


„Пияна жена“ разказва историята за един изключително тежък развод, продължил малко над 2 години и предхождан от непосилно тежък живот за клиента на Искра Онцова – Младен, както и неговата дъщеря - Мариела. Младен е студент втори курс, когато се запознава с Кремена. След като завършват университета, двамата увенчават любовта си с брак. След сватбата, Кремена и Младен заживяват заедно под един покрив. Сблъсъкът с реалността се оказва доста по-голям проблем, от колкото са предполагали. Те са имали коренно различни условия на живот преди сватбата и нуждите им след това се разминават. Промяната рефлектира по-силно върху Кремена, която не харесва новото си ежедневие и става много раздразнителна. Повод за още страхове и несигурност е новината, че Кремена е бременна година след сватбата. За да издържат своето дете, Младен убеждава Кремена да се преместят в родното му село, където може да работи по специалността си и да изкарва предостатъчно пари, за да покриват нуждите им. Перспективата за живот в провинцията докарва младата жена до постоянна истерия и депресия. Тя започва да пие, като с течение на времето това става неин ежедневен навик. Неадекватното ѝ поведение рефлектира върху Младен и вече 7-годишната им дъщеря. Кремена не осъзнава огромният тормоз, който причинява на съпруга и детето си. След жесток физически удар, който Кремена нанася на Младен, мъжът е готов да се бори за родителски права върху дъщеря им, за да може да я спаси от тази травмираща среда.

 

В петък „Истински истории“ ще разкаже историята за страшната комбинация между старост и самота. На 20 септември от 21.30 часа, зрителите на bTV ще се запознаят с Калина и Гергана – две сестри, които се срещат с психоложката Ани Владимирова в търсене на съвет. Двете сестри имат разногласия относно баща им, Сава, който бързо заменя скръбта от загубата на съпругата му с нова авантюра. Гери и Калина се карат по въпроса дали новата му връзка е приемлива. Според Калина Сава е прилича на весел вдовец и поругава паметта на майка им. Гери не споделя това мнение, тя е по-либерална и смята, че е по-добре за баща им да не е сам.

 

Най-успешното риалити у нас предизвиква зрителите да откриват помощ, терапия и вдъхновение за промяна. 30-минутният епизод ще представи колко тежка може да бъде самотата особено на стари години. По-страшното обаче е това колко неразбираеми остават тези чувства за младите.  Гледайте епизода на 20 септември, за да разберете как Ани Владимирова ще докаже, че взаимността и щастието са възможни на всяка възраст.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истински истории

Силата на бащината обич ще развълнува зрителите на bTV този четвъртък в „Истински истории“ по bTV

Нов сезон на „Истински истории“ от 8 февруари

Свръхамбиция пречи на щастието на млада жена - в „Истински истории”

„Истински истории” със звездна подкрепа – от 20 август по bTV

Първият български риалити сериал „Истински истории” в ефира на bTV от 5 януари