Актуално В програмата

Сила на духа и непоколебимост в „Игри на волята: България“

Добави коментар

Броени дни остават до старта на втория сезон на „Игри на волята: България“.

Бърз ум, физическа и психическа издръжливост, постоянна кондиция и отлична преценка. Това са само част от качествата, които тежките изпитания в най-екстремното риалити предаване в българския ефир – „Игри на волята: България“, ще тестват у новите 24-ма участници от 6 септември по NOVA. А за водещите – актьорите Ралица Паскалева и Димо Алексиев форматът е предизвикателство от съвсем нов характер. Броени дни преди старта на втория сезон на формата у нас, двамата разказват кои са ключовите умения, които трябва да притежава перфектният играч.

 

„Игрите не са за всеки. Сред тях има много силови и логически задачи. Един е добър в едно, друг в друго. Участници, които са подценявани до някаква степен, се изявяват изключително, така че всеки ще има възможност да ги види по различен начин. Ние самите се изненадваме много често, впечатляващо е!“, коментира Ралица Паскалева за „Събуди се“ и споделя, че във втория сезон предстоят големи обрати и повече от интересни играчи с неподозирани умения.

 

Нейна основна задача ще бъде въвеждането на зрителя в същината на междуличностните взаимоотношения в племената.


На въпросите колко са мотивирани участниците и дават ли всичко от себе си, ще може да отговори Димо Алексиев. Той коментира и следи изкъсо на първа линия за безупречното спазване на правилата. 

„Когато има хора, които не са се хранили, например, маските падат и се вижда какви са всъщност. Това си личи особено в по-силовите игри – там те се изтощават доста. Има бягане по плажа, плуване. Понякога просто се вижда, че хората не смогват физически“, разказва водещият.

Освен ролята на арбитри по време на играта, двамата водещи успяват да дадат израз и на приключенските си натури, потопявайки се напълно в магията на родното Черноморие. Ралица Паскалева успява да запечата най-красивите гледки и моменти със своя любителски дрон, а Димо Алексиев се завръща към скалите на с. Варвара, които е посещавал в детството си, когато Царево носи името Мичурин.


В новия сезон на „Игри на волята: България“ предстоят над 80 мащабни изпитания и зрелищни битки, които ще проверят комплексните способности на участниците, поставяйки волята им пред истинско предизвикателство, а най-голямата битка, ще се окаже тази срещу самите тях. Ще успеят ли да се приспособят към неочакваните условия на фона на живописните плажове на Южното Черноморие, ще стане ясно след броени дни.


Не пропускайте старта на риалити формата „Игри на волята: България“ от 6 септември, в 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята: България , Игри на волята

Броени часове ни делят от големия финал на “Игри на волята”

Игри на волята: Момчил води Старейшините до победата

Игри на волята: Легендата Красимир Дунев елиминира моделът Калоян Митов

Игри на волята: Старейшините разгромиха Гладиаторите

Игри на волята: Благомир Мастагарков надделя в капитанския дуел