Други

Ще има американска версия на хитовият корейски сериал “Хотел дел Луна”

0/5

Ще има американска версия на хитовият корейски сериал “Хотел дел Луна”

Алисън Шапкер и Skydance Television разработват адаптация на хитовата южнокорейска драма “Хотел дел Луна”.


“Хотел дел Луна” е фентъзи драма, която разказва за елитен хотелиер, който с неохота става мениджър на хотел “Дел Луна” - мистичен хотел, в който отсядат само духове. Сериалът излезе през 2019 и бързо превзе корейският ефир.

 

Добави описание


Независимото студио си партнира с CJ ENM, студиото зад “Паразит”, и неговото дъщерно дружество Studio Dragon, за да разработи проекта. Това е първият път, когато корейско студио ще работи с американска продуцентска компания при равни условия, при създаването на сериал. За момента няма повече детайли около проекта.


“Хотел дел Луна” е режисиран от О Чжунг-Хван и Ким Юнг-Хюн със сценарии от Хонг Йонг-юн и Хонг Ми-ран. Оригиналният актьорски състав включва актьорите Хае-Сун Бае, Джин-гу Йео, Чонг-гюн Шин, Джи-Ън Лий, Джи-Хун Пио и Ми-на Канг.

 

Добави описание

 

„В центъра си “Хотел дел Луна” е зрелищна визуална фантазия, основана на история за важността на човешката връзка, изгубените любови и незавършените дела“, казва Бил Бост, президент на Skydance Television . „Радваме се да си партнираме с Алисън и Studio Dragon , за да представим тази вечна история на глобална аудитория.

 

Добави описание

 

Хюн Парк, ръководител на глобалното отделение на Studio Dragon добави: „Радваме се, че Алисън ще ръководи адаптацията на хотел “Хотел дел Луна”, надяваме това да е първият от много съвместни проекти със Skydance. Вярваме, че “Хотел дел Луна” ще подобри репутацията на корейския разказ на истории по света, като покаже глобалната привлекателност на нашите местни истории. “


Оригиналният сериал “Хотел дел Луна” можете да гледате в Нетфликс от 15 юли.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg