Актуално В програмата

“Шоуто на Николаос Цитиридис” с нова рубрика “Гъмоотвод”

Добави коментар

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” току-що стартира, а изненадите в него от понеделник насам – не спират.

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” току-що стартира, а изненадите в него от понеделник насам – не спират. Тематични вечери, много гости и неочаквани игри, забавни ситуации и много смях радват зрителите на bTV всяка делнична вечер от 22:30 ч. Така например, в първата Comedy сряда се появи чисто новата “много сериозна” рубрика - “Гъмоотвод”, с главен герой в нея Бранимир Гъмов. Бранимир е нощен пазач на подземен паркинг, в пенсионна възраст, симаптичен, спретнат и отговорен. Той най-съвестно ще отговаря на зрителски въпроси всяка сряда, с характерно и неподправено чувство за хумор. В ролята на Бранимир Гъмов влиза известният актьор Станимир Гъмов, който се присъединява към шоуто този сезон. 

 

Най-шантавите и запомнящи се смехове на едни от най-емблематичните театрални роли на актьора Деян Донков - бяха нагледно демонстрирани лично от него на живо снощи. Талантливият актьор сподели пред водещия, че скоро предстои издаването на биографичната му книга. Към Донков се присъедини и чаровната актриса от „Съни бийч“ Боряна Братоева, която освен, че впечатли със “завиден варненски диалект” се оказа и “най-сериозна” в импровизационната игра тип stand-up комеди, в която се справи чудесно. Водещият Николаос Цитиридис, за когото стендъп комедията е напълно естествена среда, застана рамо до рамо с актьорите в тази забавна игра.

 

Добави описание

 

Днес вечерта е посветена на Мрежата, а сред гостите в късното шоу на bTV ще бъдат новата водеща на “COOL…T” Натали Трифонова и певицата Рут Колева.

 

Вижте още за  “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер от 22:30 ч. по bTV.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Николаос Цитиридис

Сръбската звезда Теа Таирович блести в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Веселин Маринов е специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Ексклузивно: Азис и Галена специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Андреа е звездата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Димитър Бербатов – със специално участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“