Актуално В програмата

Шокиращи разкрития в името на истината ни очакват днес в Big Brother: Most wanted

Добави коментар

Пререкания, разкрития и номинации в Big Brother: Most wanted довечера

Къщата на Big Brother отново бе изпълнена с пререкания и нови разкрития. Този път изненадата дойде от Златка и Никита. Още в понеделник вечерта, след елиминациите, около Никита се завъртя скандал, в който тя се оказа сама срещу всички. Няколко реплики по-късно нервите на Златка не издържаха и двете жени влязоха в остър спор, от който последствията няма да закъснеят. Какво се случи между двете Съквартирантки и каква тайна ще излезе наяве, ще видим довечера в 21:00 в ефира на NOVA.

 

Добави описание

 

Седмицата на Уагабунга в Къщата носи със себе си предизвикателства, на които само най-заклетите „непипажи“ могат да устоят. Всяко неуспешно преминаване през мисиите, обаче, бива наказано и някои от Съквартирантите ще се наложи да останат буквално по бели гащи заради грешките на един от братята си. Кой и защо успя да провали мисия "Пипаж" ще видим тази вечер. 

 

Добави описание

 

Освен всичко това днес ни очакват и номинации, от които Албена е защитена с щита на SDI. Съквартирантите ще имат възможността да гледат номинациите, наред със зрителите на NOVA, и ще видят кой и поради какви причини ги е номинирал. Кои ще са номинираните за изгонване в понеделник ще видим днес от 21:00 часа в поредния епизод на Big Brother: Most Wanted.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала