В програмата

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври

0/5

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври

В България премиерата на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ ще бъде по AMC на 12-ти октомври в 4.00 ч. (едновременно със световната премиера) с повторение в праймтайма на същата дата в 23.00 ч.

 

Дългоочакваният шести сезон на хитовия сериал на AMC изследва в какво се е превърнало несигурното семейство, някога обединено от мисията да помогне на нуждаещите се. След като е разделена от Вирджиния (Колби Минифи) и нейните съмишленици, групата е разпръсната из далечни райони. Последният призив на Морган (Лени Джеймс) към групата в края на пети сезон беше „Просто живейте” и в новия сезон ще видим какво означава това за всеки от тях. Някои ще сметнат стабилността и възможностите в общностите на Вирджиния за привлекателни, някои ще потънат в тъмнина, докато други ще се борят срещу това, което им е било наложено принудително. Животът зад стените на Вирджиния ще тества всеки един от тях по различни начини, принуждавайки ги да се определят кои са в този нов свят…


Изпълнителни продуценти на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ са Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чемблис и Иън Голдбърг, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт. Сериалът е продуциран от AMC Studios.
 

Още за Пази се от живите мъртви

02:40
21.10.2020
Пази се от живите мъртви - 6 сезон, 2 еп.
03:00
26.10.2020
Пази се от живите мъртви - 6 сезон, 3 еп.
23:00
26.10.2020
Пази се от живите мъртви - 6 сезон, 3еп.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg