Актуално В програмата

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври

Добави коментар

Дългоочакваният шести сезон на хитовия сериал на AMC изследва в какво се е превърнало несигурното семейство, някога обединено от мисията да помогне на нуждаещите се.

В България премиерата на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ ще бъде по AMC на 12-ти октомври в 4.00 ч. (едновременно със световната премиера) с повторение в праймтайма на същата дата в 23.00 ч.

 

Дългоочакваният шести сезон на хитовия сериал на AMC изследва в какво се е превърнало несигурното семейство, някога обединено от мисията да помогне на нуждаещите се. След като е разделена от Вирджиния (Колби Минифи) и нейните съмишленици, групата е разпръсната из далечни райони. Последният призив на Морган (Лени Джеймс) към групата в края на пети сезон беше „Просто живейте” и в новия сезон ще видим какво означава това за всеки от тях. Някои ще сметнат стабилността и възможностите в общностите на Вирджиния за привлекателни, някои ще потънат в тъмнина, докато други ще се борят срещу това, което им е било наложено принудително. Животът зад стените на Вирджиния ще тества всеки един от тях по различни начини, принуждавайки ги да се определят кои са в този нов свят…


Изпълнителни продуценти на сезон 6 на „Пази се от живите мъртви“ са Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чемблис и Иън Голдбърг, Робърт Къркман, Гейл Ан Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт. Сериалът е продуциран от AMC Studios.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пази се от живите мъртви

Драматични финални шест епизода на „Пази се от живите мъртви“ по AMC

Завладяващ междинен финал на „Пази се от живите мъртви“ по AMC на 19 юни

Очаквайте премиерата на осмия и финален сезон на „Пази се от живите мъртви“

Кои са героите в премиерния сезон 6 на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

"Пази се от живите мъртви" - летен маратон. Всеки понеделник от 23.00 ч.