Други

Третият сезон на "Шерлок" се задава

0/5

 Бенедикт Къмбърбач /  Шерлок
Бенедикт Къмбърбач / Шерлок

Третият сезон на "Шерлок" (Sherlock) ще тръгне на 19 януари, американската премиера на сериала ще се излъчва по канал PBS. Началото на излъчване във Великобритания все още не е известно. BBC, която прави сериала, все още не е обявила дата.

Всички подробности за "Шерлок" обикновено са обвити в мистерия. Заснемане на третия сезон започна още през март, но премиерната дата се пази в тайна до скоро. Участието на Бенедикт Къмбърбач - в ролята на Шерлок Холмс - в четвъртия сезон на сериала също все още не е изяснено.

Първата серия на третия сезон, наречен "Празна катафалка", ще хвърли светлина върху това как Шерлок успя да организира собствената си смърт в края на втория сезон. А във втория епизод "Знакът на тримата" публиката ще може да види на сватбената церемония на д-р Уотсън. Това са единствените детайли споделени от продуцентите.

 

Още за Бенедикт Къмбърбач, Шерлок

13:10
23.10.2020
Елементарно, Уотсън - Холмс и Уотсън търсят убиец, избиращ жертвите си според предсказанията на починал мъж, който е твърдял, че може да предвижда смъртта на други хора, включително и убийството на Шерлок Холмс.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Третият сезон на "Шерлок" се задава (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg