В програмата

Шеф Петров срещу всички и всички срещу Шеф Петров във VIP Brother

0/5

Шеф Петров срещу всички и всички срещу Шеф Петров във VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA Шеф Петров ще предизвика поредица от тежки сблъсъци в най-известната Къща. Той ще сподели стратегиите си срещу Ваня, а Цуни и Мегз ще се окажат на ръба на нервите си, заради непрестанните необмислени реплики на готвача.

 

Добави описание

 

След като успя жестоко да се скара с всички жени във VIP Brother, Шеф Петров продължи с мъжете. Тежките конфликти дълго огласяха стените на Къщата и в един момент Петров сякаш се прибра и започна да води задкулисна битка единствено с Ваня Щерева, която припозна за основен източник на негативи към него. Тази вечер ще видим как скандалният готвач ще сподели стратегията си срещу Ваня, а по-късно отново ще застане под светлините на прожекторите, но само за да донесе нова порция сътресения в домакинството.

 

Добави описание

 

Първи в мерника на Петров ще застанат обичайните заподозрени – Ваня и Мегз. Той ще обсипе двете дами с обидни епитети и сравнения, а това само ще отприщи отново напрежението в Къщата. Във фаталната поредица ще влязат и Дани Златков, и Цуни, а всеки ще бъде принуден да използва собствените си методи, за да се справи някак със ситуацията. Методите на Цуни ще бъдат най-драстични и бизнесменът ще се окаже на ръба на физическа саморазправа с Петров. Как ще се отразят новите войни на звездното домакинство и ще успеят ли Съквартирантите да се справят с фурията, наречена Борис Петров, предстои да разберем.

 

Добави описание

 

В живото предаване на VIP Brother снощи, Цуни се раздели завинаги с шоуто по волята на зрителите. Бизнесменът сподели пред Ники Кънчев, че действително се е виждал с Александра, но преценил, че ще отрече това пред Дани Петканов. Той определи Шеф Петров като човек, който го е предал, а Тото посочи като евентуален победител в този сезон.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg