В програмата

Шеф Манчев тръгва на поредна спасителна мисия и на лов за кошмари

0/5

Шеф Манчев тръгва на поредна спасителна мисия и на лов за кошмари

Подготовката на новия пети сезон на „Кошмари в кухнята“ върви с пълна сила. Шеф Манчев е готов за нова спасителна мисия за ресторантите в криза. Всеки управител или собственик на ресторант, който има затруднения, чувства се в задънена улица и му минава мисълта дали да не затвори своето заведение, има възможност да получи професионална помощ. 


Ресторантьорството е сложен и труден бизнес, в който всяка година се хвърлят хиляди ентусиасти и  хоби-кулинари. Но то изисква и спазване на много правила, невероятна дисциплина, внимателно отношение към клиентите и здравословна атмосфера в екипа.


Това е веруюто на изтъкнатия кулинарен експерт – шеф Манчев, който грабва сърцето на зрителите на „Кошмари в кухнята“ с автентични ситуации и с професионални и кулинарни консултации. 
Във всеки сезон предаването разкрива тайни от кухнята на ресторантьорския бизнес, показвайки необходимостта от съчетаването на кулинарни с мениджърски и лидерски умения. Досега шеф Манчев е обиколил повече от 30 населени места, проучвал е стотици и е помогнал на 45 ресторанта.


Ако искате шеф Манчев да ви даде полезни съвети, за да съживите бизнеса си, запишете се за участие: koshmari@ntv.bg.

Още за Кошмари в кухнята

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg