Актуално В програмата

Шеф Манчев на ръба на нервна криза в последния за сезона епизод на „Кошмари в кухнята“

Добави коментар

Тази седмица в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев остава гладен и с екстремно опънати нерви.

 Тази седмица в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев остава гладен и с екстремно опънати нерви. Каква е рецептата за ужасяващи „Кошмари в кухнята“, която вбесява гуруто, проследете в последния за сезона епизод на предаването този четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.


Ресторант и дюнер „Тауър“ се намира в Пловдив. Собственици са семейството Павел, Боян и тяхната майка - Таня. Бизнесът им започва с желанието на Боян да отвори своя собствена дюнерджийница, защото вече е натрупал петгодишен опит в правенето на дюнери. Помещението, което намира, се отдава под наем заедно с ресторант в същата кооперация и така почти на шега семейството се заема и с двата обекта. Въпреки че тримата нямат познания и опит в ресторантьорския бизнес, движат всичко сами - Павел е сервитьор и барман, Боян прави дюнери и помага в готвенето, а майка им е готвач. Само след половин година управление вече им се налага да потърсят помощ от „Кошмари в кухнята“. Ще издържат ли нервите на шеф Манчев при кошмарната ситуация, която заварва?

 

Добави описание


Още с пристигането си кулинарният виртуоз забелязва първия проблем – няма табела на нито един от двата обекта. Обичайната дегустация на част от менюто е трагикомична. При влизането в кухнята шеф Манчев е вбесен от катастрофата, която вижда. Хигиената е под всякаква критика, оборудване почти няма, а посудата се състои от тенджера, два тигана, няколко рендета и една бъркалка. При поръчки от само три маси наведнъж в кухнята настава пълен хаос и клиентите се оплакват. Кулинарното гуро е на път да се откаже и да си тръгне, но овладява нервите си и решава да постави ултиматум на собствениците, който трябва да изпълнят, за да продължи предаването.

 

Добави описание


Ще успее ли семейството да се справи със задачите, които шеф Манчев им поставя, за да продължи предаването, вижте в последния за сезона изключително емоционален епизод на “Кошмари в кухнята” – този четвъртък от 21.00 ч. само по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмари в кухнята

Шеф Манчев попада в арт ресторант с комично меню в „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев изправен пред собственик със самочувствие и готвачи без право на мнение в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Емоциите взимат връх в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев с двойно по-тежка мисия - спасяването на един ресторант и на едно семейство в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Безхаберие над печката предизвиква яростта на шеф Манчев в новия епизод на „Кошмари в кухнята“