Актуално В програмата

Шеф Ангелов поставя на изпитание комуникацията между участниците в Hell’s Kitchen България

Добави коментар

Единият отбор успява да постигне реванш след снощното неубедително представяне

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, професионалистите ще бъдат изправени пред сериозно предизвикателство за комуникацията помежду им. Вечерната резервация ще започне неубедително, но единият от отборите ще успее да се окопити и да постигне желания реванш, а в края на епизода ще стане ясен и вторият номиниран тази седмица.

 

Добави описание


След неубедителното представяне от страна и на двата отбора снощи, шеф Ангелов ще измисли нов начин да заздрави комуникацията между професионалистите. Той ще постави предизвикателство, което ще изисква непрестанна помощ и координация помежду им. Разделени по двойки, те ще трябва да приготвят по едно ястие, а точната рецепта за него ще бъде написана на гърбовете им.

 

Добави описание

 

Така участниците във всяка двойка ще разчитат един на друг за внимателно прочитане на рецептите, изписани на гърба им, а дали те ще успеят да се справят, предстои да разберем. Отборът победител ще получи картинг състезание, а загубилите ще трябва да се заемат с основното почистване и на двете кухни в ресторанта.

 

Добави описание


Вечерната резервация ще започне неубедително и за двата отбора, но единият от тях ще успее да се координира по-бързо и да я завърши по забележителен начин. Шеф Ангелов отново ще бъде неприятно изненадан от участник, който мисли за един от най-добрите в състезанието, а кой е той и каква ще бъде санкцията, която ще понесе, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen