В програмата

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова предложи брак във „Фермата“ 4

0/5

Шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова предложи брак във „Фермата“ 4

Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и един от популярните участници във „Фермата: Съединение“ отправи вълнуващо любовно послание към своя партньор Веселин в своя видеодневник и направи първото предложение за брак в четвърти сезон на шоуто.

 

„Веско, обичам те страшно много... Мечатя си да създадам семейство с теб, да имаме дечица, дом. Ти си най-голямата ми любов“, призна спортистката на своя приятел в четвъртък вечер от ефира на bTV.


Задава се и първият елиминационен дуел в новия сезон на „Фермата“, който ще се излъчи тази неделя от 20 ч. по bTV. Росица от отбора на емигрантите ще се изправи срещу богатата наследница Гергана от тима на тукашните българи. Дотам се стигна след решение на фермера на седмицата - Георги да избере от двамата си ратаи именно емигрантката в Лондон да се състезава за оставане в шоуто. На специална церемония в лятната кухня от своя страна Росица реши, че неин опонент на Арената тази неделя ще бъде богатата наследница Гергана, внучка на последния шеф на УБО генерал Георги Милушев.  

„Гергана е дошла във „Фермата“, за да се докаже, и аз ще й дам този шанс. И двете сме майки, разбрах, че трудно е заченала детето си и е по-добре да си е при него“, коментира Росица избора си на опонент.

 

Добави описание

 

Петък вечер двете дуелистки ще научат правилата на 5-те битки, които им предстоят на Арената, а Росица ще получи помощ в подготовката си по история и Алманаха от спортната легенда и вдъхновител в сезон 4 – Йордан Йовчев.

 

Добави описание


През последните няколко дни в четвъртата ферма участниците по традиция получиха и своите първи уроци по история, занаяти и традиционни обичаи. Иван Кънчев от сдружението „Българска история“ им преподаде първия открит урок по родолюбие, който разпали остри спорове между фермерите относно тезата на българомохамеданина Нури, че в България не е имало турско робство. Първата седмичната викторина с исторически въпроси беше спечелена от емигрантите, които удържаха втората си победа като отбор.

 

Добави описание


Тази седмица колоритните баби от село Горно Драглище – баба Дешка, баба Данка и баба Янка се представиха на участниците и им раздадоха първите задачи, свързани с  български традиции и занаяти. По-късно фермерите вдъхнаха живот и на два ритуала, които старите българи са следвали по време на жътва, като за да изпълнят традицията мъжете в двата отбора трябваше да изберат най-сръчната мома, най-обичаната от всички и тази, която най-скоро ще се ожени.

 

Добави описание

 

Тази вечер от 21 ч. по bTV наставниците Бети и Ники за първи път ще оценяват работата на участниците по задачите в стопанството. Техните коментари ще засилят съревнованието между отбора на тукашните и този на емигрантите за това кои са по-способни и ще разпали нови спорове между участниците.

 

Още за Фермата

05:12
24.01.2019
Малки хора - свят голям: Играта започва! (Little People, Big World: Game On!) Надявайки се да върне стария дух на фермата Ролоф и насърчавайки децата да помагат повече, Мат решава да организира първия годишен Семеен ден на игрите.
11:00
24.01.2019
Малки хора - свят голям: Събарянето на стените (Little People, Big World: Breaking Down the Walls) Като единственото дете, което все още живее при родителите си, Джейкъб е център на внимание и това не му харесва. Мат иска помощ за проект за фермата, а Ейм
00:45
27.01.2019
Неуловимо присъствие: Ужаси във фермата (The Haunted: Terror at Maple Dale Farm) Дона Сантос от години спасява животни, но това се променя, когато злокобно присъствие започва да ги измъчва. Дона вика на помощ човек със специални способности.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg