Актуално Какво ще се случи...

„Сезонът на черешите” - нов турски сериал от 1 април

Добави коментар

Хитовият турски сериал „Сезонът на черешите” ще направи своя дебют в българския ефир на 1 април...

Хитовият турски сериал „Сезонът на черешите” ще направи своя дебют в българския ефир на 1 април и ще се излъчва по три епизода всяка събота и неделя - от 17.00 до 20.00 часа по DIEMA FAMILY.

Романтичната телевизионна поредица е най-харесваният сериал за 2015 година в Турция – това сочи проучване на предпочитанията на зрителите в южната ни съседка. Освен в Турция, сериалът постига сериозни успехи и в Италия, където е и първият излъчен турски сериал.

„Сезонът на черешите”

„Сезонът на черешите” обещава да завладее зрителите с една вълнуваща съвременна приказка, изпълнена с много приятни емоции, неочаквани изненади и разкрития на дълго пазени тайни. В центъра на сюжета е историята на трудолюбивата и упорита Ойкю, която живее с майка си и брат си в стар истанбулски квартал и мечтае да стане моден дизайнер. От дете тя пази в тайна любовта си към Мете – по-големият брат на най-добрата ѝ приятелка, който въобще не предполага за чувствата ѝ и се влюбва в друга.

Междувременно съдбата случайно среща Ойкю с Аяз – приятел и съдружник на Мете. Двамата са пълна противоположност – тя е срамежлива и целеустремена в работата си, а той  - дързък и самонадеян. Аяз се влюбва от пръв поглед и въпреки че знае за чувствата на Ойкю към Мете, прави всичко възможно, за да я спечели. Отношенията на двамата ще преминат през много перипетии, предстои им да попаднат в неочаквани забавни ситуации на фона на звездния моден свят. 

„Сезонът на черешите”

Актьорският състав на „Сезонът на черешите” успява да спечели сърцата на зрителите със своя чар и неподправеност, а Серкан Чайооглу (Аяз) е сочен за един от най-добрите актьори. Преди сериала той е почти неизвестен на публиката – имал е само малка роля в „Север Юг”, но с романтичната поредица медиите го определят като „принцът, пристигнал на бял кон”.

„Сезонът на черешите”

Главната героиня Йозге Гюрел, която изпълнява ролята на Ойкю, е позната на българските зрители с второстепенна роля във „Великолепният век” и като Ада от „Кварталът на богатите”.

Любов и приятелства, сватби и раздели, изкушения и предателства ще съпътстват главните герои в премиерната за България поредица. Гледайте романтичната история „Сезонът на черешите” от 1 април, с три епизода всяка събота и неделя - от 17.00 до 20.00 часа в ефира на DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сезонът на черешите