Актуално В програмата

Сериалът по Halo намери своя Мастър Чийф

Добави коментар

Новият сериал по играта Halo на Showtime намери своя Мастър Чийф в Пабло Шрайбър.

Новият сериал по играта Halo на Showtime намери своя Мастър Чийф в Пабло Шрайбър. Шрайбър е участвал в “Американски богове“, „Първият човек“ и „Оранжевото е новото черно“.

 

Мастър Чийф, разбира се, е главният герой в поредицата Halo. Воинът от 26-ти век се бори с Конвента, съюза на извънземни светове, който заплашва бъдещата ни цивилизация, в оригиналния сериал на Showtime.

 

41-годишният Шрайбер номиниран за Еми и Тони със сигурност има височината да запълни спартанската броня на Мастър Чийф. Той е висок около 1.96 метра - почти също толкова високо колкото Мастър Чийф, без броня.

 

Добави описание

 

Шрайбер е номиниран за Еми за неговата роля в „Оранжевото е новото черно“ на Netflix. Последните му телевизионни проекти включват „Американски богове“ и The Brink. Скоро ще участва в Defending Jacob с Крис Еванс за Apple TV+. Следващите му два проекта са независимите филми The Devil Has a Name и Lorelei.

 

Към него се присъединява и Йерин Ха. Тя играе нов герой в света на Halo: Куан Ах, хитра, дръзка 16-годишна от Външните Колонии, която среща Мастър Чийф в съдбоносно за тях време.

 

Добави описание

 

Серията е продуцирана от Showtime в партньорство с 343 Industries, заедно с Amblin Television на Стивън Спилбърг. Снимките ще започне тази есен в Будапеща, Унгария.

 

Изпълнителни продуценти на Halo ще бъдат Кайл Килън и Стивън Кейн (Последният кораб, Разобличаване). Те ще бъдат и шоурънърите на сериала. Ото Батурст (Черното огледало, Робин Худ: Началото) ще режисира пилотния и още епизоди от сериала. Halo все още няма премиерна дата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър