Актуално Какво ще се случи...

Семейство Станкови се изправят очи в очи с миналото в "Пътят на честта"

Добави коментар

Трансформацията на сивия бизнес от 90-те към легален е една от темите в сериала "Пътят на честта"

Тази седмица в "Пътят на честта" от понеделник до четвъртък от 22 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на първия преломен момент за семейство Станкови в сериала досега - срещата им с Киро Християнина.

От неприятната изненада ще стане ясно как е започнал общият бизнес на Мария, Киро и Симеон преди години, по време на прехода. Въпреки създалата се ситуация Калоян няма да изневери на ценностите и вижданията си и ще продължи да държи на това бизнесът да върви по правилата и да бъдат спазвани всички закони.

Историите от прехода - контрабандата на цигари, подземния свят, лесно изкараните пари с нелегални дейности, хазарта, но и най-вече спънките,  по пътя към желанието и борбата за преминаването на сивия бизнес в легален са заложени като едни от основните теми в сериала.

"В България чистите стартове на големи капитали са митология, на която никой не вярва. В "Пътят на честта показваме един от вариантите, по които са се генерирали. И за съжаление децата плащат за компромисите на родителите си. Сивият бизнес се легитимира все повече, но колкото и време да мине, миналото винаги застига родители и деца по един или друг начин." сподели сценаристът на сериала Милена Фучеджиева.

 

Пътят на честта

 

Зрителите пред малкия екран ще видят и първата близка среща между Калоян и Кера, която с удоволствие ще приеме втора работа, пряко свързана с неговото семейство. Чрез техните образи създателите на сериала обръщат вниманието на публиката към още една от наболелите теми в нашето общество - отглеждането на деца от един родител. Как ще се справят Кера и Калоян с това - не пропускайте да следите от понеделник до четвъртък, 22 часа, само по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​