В програмата

Семейство Флинтстоун се завръща на малкия екран

0/5

Семейство Флинтстоун се завръща на малкия екран

Variety съобщава, че Семейство Флинтстоун се завръщат с нов анимационен сериал.

Проектът, който е в началото на развитието си, е описан като анимационен сериал за възрастни, базиран на оригинална идея с участието на герои от Семейство Флинтстоун. Сериалът ще бъде продуцирана от Warner Bros.

 

Добави описание


"Семейство Флинтстоун" първоначално излиза шест сезона и над 150 епизода по американския канал ABC между 1960 и 1966 година. Поредицата следва приключенията на титулярното модерно семейство от каменната ера, съставено от Фред, Уилма, Пебълс и домашният им любимец Дино. Сериалът също така включва и съседите на Флинтстоунс, най-добрият приятел на Фред - Барни, най-добрата приятелка на Уилма- Бети, и техният син Бам-Бам.

 

Имало е многобройни опити за нови версии на шоуто през годините, включително краткотрайни сериали като „The New Fred and Barney Show” и „The Pebbles and Bamm-Bamm Show”, както и два игрални филма. Сет Макфарлън също разработва рибут на серията за Fox през 2011, но този проект в крайна сметка не вижда бял свят.

 

Добави описание


Все още не е обявено къде новият сериал ще бъде излъчван, но предстоящата стрийминг платформа HBO Max на WarnerMedia е логична дестинация. HBO Max също е дом на предстоящите сериал на Warner Bros. Animation - Гремлини. Другият предстоящ рибут на WBA, Animaniacs е в Hulu.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg