Актуално В програмата

„Семейни войни” се завръща с нов сезон и нови правила – от 1 февруари по Нова

Добави коментар

От 1 февруари, всеки делничен ден от 18.00 ч., зрителите ще споделят с участниците техните вълнения в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека.

С нов сезон и нови правила обичаната телевизионна игра „Семейни войни” се завръща от този понеделник в ефира на Нова – това разказаха в  „Събуди се” водещият Цветомир Иванов и продуцентът Румен Луканов. От 1 февруари, всеки делничен ден от 18.00 ч., зрителите ще споделят с участниците техните вълнения в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека.

Според регламента всеки отбор се състои от петима участници, като минимум трима от тях задължително трябва да имат роднинска връзка. Ако в предишните издания победителите са имали възможност да спечелят предметни награди, то сега печалбите са само финансови. В едно предаване едно семейство може да спечели до 12 000 лева, подчерта водещият Цветомир Иванов. „Страшен купон е, идват много семейства с положителна емоция и желание да се забавляват”, допълни той.

Още в първите епизоди на „Семейни войни“ зрителите ще видят едни от най-забавните и атрактивни семейства, явили се на кастинг. Повече от 80 са зададените до момента въпроси само за няколко предавания, а сред отговорите има и много куриозни примери. Два пъти семейства достигат до печалба от 6000 лв. в рамките на един епизод и продължават напред, а има и такива семейства, които печелят по 2-3 пъти.

„Семейни войни” се завръща с нов сезон и нови правила – от 1 февруари по Нова

„Играта носи силен заряд и много настроение. Семействата, които се записват за кастинг, идват не толкова заради наградите, а за да се забавляват и да се посмеят”, обясни продуцентът Румен Луканов. Той подчерта, че водещият, когото често наричат Цецо Усмивката, провокира забавление и се получава страхотна атмосфера в студиото на предаването.

В понеделник „битката” между двете семейства ще бъде наистина оспорвана и ще продължи до последния рунд, а въпросът: „Назовете животно, което хапе“, ще определи победителя в играта. Ако искате да разберете отговора и кой ще е първият отбор – победител, не пропускайте старта на „Семейни войни“ - на 1 февруари в 18.00 ч. по Нова.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Семейни войни

Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

Новият сезон на NOVA – пролетно вдъхновение и силни емоции

„Семейни войни“ с нови епизоди от 20-и декември

Звездни гост-водещи в „Семейни войни“ през май

Колоритни участници срещу звезди в специалните „НеСемейни войни“