Актуално Какво ще се случи...

Секс скандал с участието на премиера и един нов любовен триъгълник в „Столичани в повече”

Добави коментар

В новия епизод на „Столичани в повече” любовната връзка между премиера Рангел Чеканов и министър Петканова достига критична точка

В новия епизод на „Столичани в повече” любовната връзка между премиера Рангел Чеканов и министър Петканова достига критична точка.

Гълъбина става все по-подозрителна към взаимоотношенията между двамата, а съмненията ѝ стигат до там, че неочаквано отива в кабинета на Рангел, където той и Петканова са се усамотили. Мъничко не ѝ достига да ги разкрие, но пък подслушвателните устройства на генералите успяват.

„Столичани в повече”

Все повече се заплита ситуацията и с двамата братя Цекови. Константин е взел за заложник Пацо, за да не го предаде на полицията, а Йордан и отец Григорий се опитват да го намерят.

„Столичани в повече”

Не за първи път малката Яна прилага своята хитрост и тримата скрояват номер на Мария Скала с цел да огледат апартамента ѝ и да получат информация. Точно когато намират Пацо обаче, се намесват хората на четиримата Генерали и близнакът отново е в плен.

„Столичани в повече”

„Столичани в повече”

„Столичани в повече”

Междувременно Камелия за пореден път не е одобрена за водеща и прибягва до крайни мерки само и само да убеди продуцента в потенциала си. Елеонора прави всичко по силите си, за да се изложи пред премиера и да бъде уволнена, но за момента успява да спечели само комична ситуация с любовен триъгълник.

Единайсти епизод на „Столичани в повече” ще се излъчи петък (15 май) от 21:30 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“