Актуално В програмата

Секс, насекоми и окървавени лица в първата нощ на Вини Джоунс в Базата на Къртицата 2: Разтърсване

Добави коментар

Сексът в Базата вече е факт; Борислав и Индира консумираха страстната си връзка в тоалетната

Сексът в Базата вече е факт; Борислав и Индира консумираха страстната си връзка в тоалетната

Легендарният футболист и актьор Вини Джоунс вече е Базата на Къртицата 2, където живее и участва в мисии с 18-те супергерои на шоуто.

В емоционално предаване на живо вчера вечерта, Вини Джоунс си припомни някои от своите „героични” постъпки на зеления терен и извън него, и заедно с Йордан Лечков разнищиха темите за доверието, честната игра и любовта. И докато Лечков се оказа толерантен към евентуални съпружески изневери, известния с избухливия си нрав англичанин демонстрира консервативно отношение към семейните връзки. Минути след като прекрачи прага на Базата Вини се запозна с всички Участници, като веднага пролича, че ги е проучил предварително и знае кой кой е.

Добави описание

Без да губи време Вини се впусна в първото изпитание в Предверие, наречено „Каска от буболечки”.  Той раздели частниците на три отбора и с помощта на четка и купа намаза обилно лицата на всички със сладък сироп. Минути по-късно супергероите се озоваха пред най-големия си кошмар – порой от червеи, скакалци и хлебарки се залепиха по главите им благодарение на затворена кутия от плексиглас. Времето, което всички трябваше да преодолеят, оставяйки гадините да пълзят по лицето и главите им, предизвика буря от емоции, псувни и истерични писъци сред участниците.

Добави описание

Роксана бе на път да се откаже от участие в Предверието. Певицата бе изключително стресирана и уплашена, когато Вини Джоунс джентълменски предложи силната си ръка за подкрепа. Ако холивудският блясък има спасителна сила, то снощи тя беше решаваща за Рокси и нейния отбор. Най-възрастната участничка Екатерина, излезе от „каската” с окървавено лице, а Костя получи лекарска помощ и инжекция, след което
констатира, че освен жените, вече и гадинките не понасят парфюма му и го хапят.

С 54 % зрителски вот Роксана се оказа първата заподозряна за Къртица. Дали дразнещият с поведението си и безкрайни изисквания Костя, ще бъде номиниран от останалите супергерои, ще стане ясно в живото предаване тази вечер. След първата церемония по посочване на Къртица от Участниците в Базата и последващия елиминационен тест, един от тях ще напусне играта завинаги.

Добави описание

По време на живото предаване в четвъртък вечер всички зрители видяха част от най-бързоразвиващите се любовни отношения в Базата – тези между Индира и Борислав, които не устояха на изкушението и сексът в  Базата вече е факт.

Какво уловиха камерите в Базата в тоалетната, където двамата си мислеха, че са се скрили? Гледайте Къртицата 2: Разтърсване тази вечер от 20.30 часа само по TV7.

Добави описание

Тази вечер зрителите ще станат свидетели и на първата битка, която ще се разрази в специално построената за шоуто Арена.  Те ще имат по 5 мин. и 14 сек., за да се справят с най-зрелищното изпитание в телевизионния ефир.

Гледайте Къртицата 2: Разтърсване в петък вечер точно в 20:30 часа само в ефира на TV7.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2