VIP Brother

Сблъсъци и гладна стачка във VIP Brother

0/5

Сблъсъци и гладна стачка във VIP Brother

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother от 21:00 часа по NOVA, ще проследи развитието в отношенията между Тони и Шеф Петров след скандала между двамата.

Въпреки извиненията на Тони и опитите на останалите Съквартиранти да разсеят Петров, той няма да забрави така лесно случилото се.

отношенията между Тони и Шеф Петров

Нещо повече, избухливият му нрав ще забърка още хора, а нищо неподозиращата Джулиана ще се окаже виновна, че приготвя храна за журналиста и ще бъде остро разкритикувана от Шефа.

нищо неподозиращата Джулиана ще се окаже виновна

Ще стане ли конфликтът между двамата повод за разделение в Къщата и защо Тони Стефанов отказва да се храни на масата с останалите, предстои да разберем още тази вечер.

След неуспеха на седмичната мисия „Орденът на сърцето“, Съквартирантите са принудени да живеят с минимален бюджет.

Влюбеният Big Brother обаче ще им даде втори шанс да си осигурят комфортен живот през втората седмица на съвместно съжителство. Той ще постави мисия Miss VIP Brother 2017, а компетентното жури в състав Шеф Петров, Дани Милев, Цуни и Тони Стефанов ще имат тежката и отговорна задача да изберат най-красивата жена в Къщата.

Неочаквано тази толкова забавна и красива мисия ще доведе до поредна порция сълзи и огорчения.

Коя от красавиците в Къщата ще стане Miss VIP Brother 2017 и коя ще се почувства обидена от това, предстои да разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за VIP BROTHER, ВИП БРАДЪР

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Сблъсъци и гладна стачка във VIP Brother (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg