Актуално В програмата

Сбъдването на мечти кара хората да летят – в „Предай нататък”

1 коментар

„Предай нататък”: Сбъдването на мечти кара хората да летят 12 октомври 2013, събота от 20:00 часа по bTV

Тази събота, 12 октомври, в поредния епизод на „Предай нататък” Наталия Симеонова ще докаже, че сбъдването на мечтите може да накара хората да летят - буквално!

Добави описаниеГероинята в първата история - “Като птица”, носи красивото име Добромира. Тя е на 28 години. Завършила е Техникум по обществено хранене в град Сливен. Неуспешен опит на Добромира да заобиколи дупка на пътя довежда до злощастна катастрофа. Единственият ранен в нея е самата тя. След инцидента младото момиче бива приковано към инвалидна количка и родителите ѝ не вярват, че тя някога ще се изправи. Но силната воля на Добромира и рехабилитацията са сторили чудо. Днес тя успява да направи 10 крачки с помощта на близките си. Добромира усеща подкрепата на семейството, приятелите си и на любимия човек Петър. За да я видят истински щастлива, приятелките ѝ Ваня, Мария и Станимира, с помощта на „Предай нататък“, искат да сбъднат най-голямата мечта на Добромира – скок с парашут. Осъществяването на тази мечта и други изненади са подготвили от екипа на „Предай нататък”.

Добави описаниеВтората история в „Предай нататък” тази събота от 20:00 часа по bTV се казва „За думите...“. Наталия Симеонова ще разкаже за съдбата на семейство Михайлови от Попово. Дияна е майка на две прекрасни деца - Донка и Божидар. Те разбират всичко, което хората им казват, мечтаят, чувстват, плачат и се смеят като всички нас. За нещастие, обаче, са болни от наследствена спастична параплегия (болест на Щрюмпел). Донка и Божидар не могат да ходят, да се обслужват сами, а най-лошото е, че те не могат да говоря, но с очите си те казват повече, отколкото е възможно с думи. Те осъзнават какво е състоянието им и какви неистови усилия полага майка им, за да ги гледа. Но въпреки това мечтаят смело – Донка мечтае да лети със самолет, а Божидар – да ходи...

Под каква форма ще дойде щастието в дома на семейство Михайлови и каква роля имат Наско от БТР и голямата българска актриса Цветана Манева в изненадата, зрителите на bTV ще разберат тази събота, 12 октомври, от 20:00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Предай нататък , Наталия Симеонова

„Предай нататък” се завръща в ефира на bTV

Спортната редакция на bTV и Станка Златева сбъдват мечта в „Предай нататък”

Янка Рупкина подарява песен в „Предай нататък” по bTV

Приказката на „Предай нататък” продължава от 21 март по bTV

Лора Крумова напусна bTV