Актуално Други

Създателите на “Игра на тронове” работят по първия си сериал за Нетфликс

Добави коментар

Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс ще адаптират китайската научно-фантастика “The Three-Body Problem” за Нетфликс.

Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс ще адаптират китайската научно-фантастика “The Three-Body Problem” за Нетфликс.


Двамата адаптират научно-фантастичната трилогия на китайския автор Лю Циксин „The Three-Body Problem“, историята за първия контакт на човечеството с извънземна цивилизация.


Те ще се обединят с шоурънър на вторият сезон на сериала “Ужас” Александър Ву. Риан Джонсън, Розамунд Пайк и Plan B на Брад Пит са сред изпълнителните продуценти. Циксин и Кен Лу, който написа превода на английски език на първия и третия роман, ще бъдат консултанти.

Добави описание


Първата книга в трилогията разказва историята на Йе Уенджи, която след смъртта на баща си от ръцете на Червената гвардия по време на завладеят Земята, докато различни фракции на Земята планират различни начини да посрещнат извънземните.

Бениоф и Уайс казаха: „Трилогията на Лю Циксин е най-амбициозната научно-фантастична поредица, която сме чели, отвеждайки читателите на пътешествие от 60-те години до края на света, от живота на нашата бледосиня точка до далечните краища на Вселената . Очакваме с нетърпение да прекараме следващите години от живота си, за да го покажем на публиката по целия свят. "

Добави описание

„Имам най-голямо уважение и вяра в творческия екип, адаптиращ “The Three-Body Problem” за телевизионна аудитория“, каза авторът Циксин. “Реших да разкажа история, която надхвърля времето и границите на нациите, културите и расите; такава, която ни принуждава да разгледаме съдбата на човечеството като цяло. За мен е голяма чест като автор да видя тази уникална научна фантастика концепция да пътува и печели фенове по целия свят и съм развълнуван от новите и съществуващи фенове по целия свят, които ще открият историята в Netflix. "

Добави описание

Каза Александър Ву, „Привилегия е да адаптирам един от големите шедьоври на китайската научна фантастика. Трилогията “The Three-Body Problem” съчетава толкова много неща, които обичам: богати, многопластови герои и истински екзистенциални залози - всичко разказано като елегантна и дълбока човешка алегория. Радвам се да започна партньорството си с Netflix с този талантлив творчески екип."


“The Three-Body Problem” е първия сериал на Бениоф и Уайс за Нетфликс, от както те подписаха деветцифрена обща сделка със стрийминг компанията през 2019.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , The Three-Body Problem , Netflix , 3 Body Problem

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон