Актуално В програмата

Съвременни будители, космическа музика и спомени за възрожденските българи - в ефира на bTV

Добави коментар

„Тази събота и неделя“ със специално изнесено студио, ексклузивни гости и преки връзки от честванията в цялата страна

Със специална програма bTV и bTV Radio ще отбележат 141-годишнината от Освобождението на България на 3 март. Началото на празника в неделната сутрин ще бъде поставено от историческия връх Шипка, където Антон Хекимян ще срещне зрителите и слушателите на „Тази събота и неделя“ с космическата Валя Балканска и емблематичния родопски гайдар Петър Янев. Специални гости на удълженото до обедните новини издание на предаването ще бъдат още съвременният възрожденец - учителят Теодосий Теодосиев, златното момиче Ренета Камберова и победителят в най-българското риалити „Фермата“ и фронтмен на „Д2“ - Деян Каменов. 

 

Добави описание

 

Празничната програма ще продължи в компанията на Диана Любенова, която в студиото в София ще говори ексклузивно с големия Александър Морфов – за живите мъртви души у нас и мъжките сълзи на режисьора – бунтар. В навечерието на 300-то представление на „Хъшове” екипът на „Тази събота и неделя“ ще влезе и зад кулисите на култовото представление, за да подари на зрителите паметна среща с актьорите, които вдигат на крака вече цяло поколение българи.

 

За мястото на България и Левски в сърцето на един шампион – Александра Кръстева ще разговоря откровено с Кубрат Пулев, а специално за радиослушателите и всички пред малкия екран актьорите Стефка Янорова, Иван Налбантов и Веселин Калановски ще рецитират откъси от „Опълченците на Шипка”.

 

Какво е историческото значение на трети март в спомените на роднините на опълченците и на наследника на Граф Игнатиев – Дмитрий Игнатиев, и запазили ли сме частица от духа на възрожденските българи? Отговорите – само в изнесеното студио пред Вечния огън на паметника на Незнайния воин с водещ Жени Марчева.

 

Добави описание

 

Празничната програма на bTV и bTV Radio по повод 3 март ще продължи с преки включвания от честванията в цялата страна.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Бесте Сабри и Митьо Маринов са новите водещи на „Тази събота и неделя”

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Кристина Газиева се присъединява към екипа на „Тази събота и неделя“ по bTV

Актуалните предавания на bTV продължават през лятото с ексклузивни теми и гости