Рокади

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров

0/5

Сашо Диков отива в bTV на мястото на Росен Петров

Сашо Диков е получил предложение от bTV  да заеме мястото на Росен Петров в телевизията.

Всъщност поканата към него не е да заеме мястото на водещия в публицистичното токшоу "Нека говорят", а да прави свое съвсем ново предаване. То ще се излъчва в неделя в часа на "Нека говорят" и ще се конкурира с "Всяка неделя" на Кеворк Кеворкян по Нова тв, пише  "24 часа".

Ако той приеме предложението, вероятно "Нека говорят", което е външна продукция на "Дрийм тийм" ("Столичани в повече"), ще спре или ще бъде преместено в друго време. Сега негови водещи са Жени Марчева и Михаил Дюзев.

Не е изключено Диков да бъде поканен и за друг тип токшоу, което да води с дъщеря си Петя. Това е един от вариантите, който също се обсъжда от ръководството на телевизията. В момента тя прави предаването за лайфстайл COOL...T, което се излъчва по bTV  в събота от 11 ч.

"Нищо още не се знае, защото нищо не е категорично решено и подписано. Аз сам съобщих за поканата на bTV преди време в предаването си по Нова тв. Ще има новина, когато реша дали да приема", каза Диков пред "24 часа".

Тръгне ли да се мести, известният тв журналист вероятно ще го направи от септември. До средата на юли той има договор с компанията "Телеман" ("Горещо"), която продуцира токшоуто му "ДикOff" по Нова тв в момента.

Още за ДИКOFF, Нека говорят, Сашо Диков

11:00
21.10.2018
ЕвроДикоФ - със Сашо Диков

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg