Dancing Stars

Саня Илиева ще танцува в Dancing Stars

0/5

Саня Илиева ще танцува в Dancing Stars
Саня Илиева ще танцува в Dancing Stars

Саня Илиева – красивата актриса и съпруга на Ники Илиев ще се впусне в танците днес четвъртък от 20.00 часа по Нова. Тя се включва в Dancing Stars в деня на елиминации, а неин партньор ще бъде Деан.

„Никога не съм танцувала, но ми се струва много лесно”, заяви Саня преди началото на репетициите, а в момента вече може да влезе в положението на участниците в Dancing Stars ио да признае, че танците изискват много усилия и жертви. Саня дори обяви, че е твърдо решена в следващия филмов проект със съпруга й нейната роля да бъде на танцьорка.

Друга изненада предстои на феновете на най-бляскавото танцувално шоу в ефира. Oт днес на официалната страница на Dancing Stars във Facebook стартира нова игра  –  „Принцеса на бала”. Чрез нея най-верните почитатели на шоуто ще имат уникалния шанс да спечелят някои от най-впечатляващите рокли, озарили дансинга този сезон.

Почти месец преди дългоочакваните абитуриентски балове, зрителите могат да се включат в надпреварата за първата награда –роклята на партньорката на Мариан Кюрпанов – Михаела, с която тя танцува валс на дансинга през март.

Dancing Stars 2014 – елиминации, четвъртък от 20.00 часа по Нова

Още за Dancing Stars, Денсинг старс

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Саня Илиева ще танцува в Dancing Stars (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg