Актуално В програмата

Самотна майка и бъдеща булка, която отказва да има деца, се размениха в „Смени жената“

Добави коментар

Две модерни жени, които не се притесняват да отстояват позициите си пред обществото, размениха живота си за седмица в „Смени жената“ в сряда вечер по bTV.

Две модерни жени, които не се притесняват да отстояват позициите си пред обществото, размениха живота си за седмица в „Смени жената“ в сряда вечер по bTV. Самотната майка на две деца от двама бащи Севда, избрала да бъде разведена, но щастлива, се размени със Снежана, на която ѝ предстои сватба, но отказва да има деца.


Жените размениха домовете си и се сблъскаха с противоположни философии на живот. Севда се раздели за първи път с децата си и си припомни какво е да съжителстваш с мъж, а Снежана разбра какво е да си майка без съпруг до себе си. Коя теория за щастие се оказа по-сполучлива и претърпяха ли промяна семействата, след като имаха възможност да видят другата гледна точка?

 

Добави описание


Снежана и Теодор се познават от 10 години, но са двойка едва от 2 г. През годините пътищата им се разделят, след като Снежи заминава в чужбина и се омъжва за американски военен. По стечение на обстоятелствата се развежда и завръща в България, където отново среща Теди. Любовта им не започва бурно, но чувствата им постепенно се засилват и през лятото им предстои сватба. Теодор обича деца и иска един ден да има свои, но за разлика от него бъдещата му съпруга все още отказва да има наследници. Това бе и най-голямата изненада за Севда, когато опозна Теодор в дома им в столичния „квартал на богатите“ – „Бояна“. Самотната майка вложи всички усилия, за да се опита да го убеди, че не трябва да се съмняват, че ще се справят като родители.


По същото време в дома на Сведа, Снежана за първи път влезе в ролята на майка на двете ѝ дъщери – 17-годишната Белослава и 4-годишната Дария. За едноседмичния си престой бъдещата булка не успя да отключи майчинския си инстинкт, но се възхити от способността на Севда да се справя с всичко почти сама. Когато дойде ред за смяна на правилата, тя не промени нищо в дома на семейството.

 

Добави описание


От своя страна Севда, която е свикнала с почти всичко да се справя сама, помисли основно за Снежана, когато наложи новите правила за годеника й. Теодор е професионален готвач и не допуска съпругата си в кухнята, защото никога не е доволен от резултата. Севда веднага критикува поведението му и наложи правилото съпругата му да приготвя вечеря понякога за двама им. Самотната майка, която спортува 5 пъти седмично, въпреки че работи на пълен работен ден, реши да покаже на Снежи ползите от редовната физическа активност, когато се завърне в дома си – наложи правила за повече упражнения вкъщи за сметка на чистенето 4 пъти в седмицата. И не на последно място, Севда реши да стимулира Снежи да се запише на опреснителни шофьорски курсове, за да има по-голяма свобода и да не зависи изцяло от Теодор.


Всяко едно от семействата имаше възможност да се сблъска със съвсем различен живот и разбирания. И двете фамилии се убедиха, че са щастливи с начина си на живот – но успяха ли да се променят един друг -  гледайте в епизода на „Смени жената“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смени жената

“Смени жената” се завръща в ефира на bTV

Казармена дисциплина срещу любов и свобода - в новия епизод на “Смени жената”

Сами от “Фермата” 5 и половинката му - герои в “Смени жената”

"Смени жената" сблъска различни виждания за мястото на децата в семейството

Сблъсък на навици и ценности, последван от удовлетворение в “Смени жената”