В програмата

„Съединение“ е мотото на четвъртия сезон на „Фермата“ по bTV

0/5

„Съединение“ е мотото на четвъртия сезон на „Фермата“ по bTV

Уникални участници и завладяващи лични истории на българи от цял свят ще разкрие на зрителите четвъртият сезон на най-българското и позитивно риалити „Фермата“ по bTV. Обединението на нацията, ценностите и корените на съвременните българи ще бъдат в основата на новия сезон на хитовото шоу под мотото „Съединение“, което тръгва през септември по bTV.


Тази есен „Фермата“ ще срещне зрителите с известни личности, които не са обичайните звезди, участващи в риалити формати. Те ще живеят рамо до рамо с участници, които не са популярни, но са избрани сред повече от 13 хиляди кандидати, благодарение на вълнуващите си лични истории, каузи и силно изразена индивидуалност.


След три успешни издания, най-мащабната продукция „Фермата“ се наложи като единственото предаване у нас, което разглежда темите за природата и връщането към корените, за изконните български ценности и традиции и емиграцията. Независимо изследване на „Маркет линкс“, проведено през пролетта, посочи „Фермата“ като най-запомнящото се телевизионно събитие за 2017 година.

 

Добави описание


В първия сезон „Фермата“ върна 19 българи 100 години назад във времето, за да живеят три месеца далеч от цивилизацията и нейните удобства. Вторият сезон заложи на родолюбието, а третият премина под мотото „Ново начало“, като постави участниците пред сурови условия и екстремни физически изпитания. В новия четвърти сезон риалити шоуто по bTV има за цел не просто да продължи възраждането на българските дух и традиции, но и да започне да създава история на база на ценностите, които обединяват българите у нас и по света – силата на българския дух, семейството, уважение към традициите и куража за справяне с предизвикателствата на ежедневието.

 

Добави описание


Какви са съдбите и мотивацията на участниците, които ще влязат в надпреварата за най-голямата награда в телевизионния ефир – 100 000 лв., и какви ще бъдат новите предизвикателства пред тях, зрителите на bTV ще разберат през септември.

Още за Фермата

00:45
27.01.2019
Неуловимо присъствие: Ужаси във фермата (The Haunted: Terror at Maple Dale Farm) Дона Сантос от години спасява животни, но това се променя, когато злокобно присъствие започва да ги измъчва. Дона вика на помощ човек със специални способности.
11:00
28.01.2019
Малки хора - свят голям: Игра с огъня (Little People, Big World: Playing With Fire) За първи път от много години и четирите деца на семейство Ролоф ще бъдат вкъщи за лятната ваканция. Сезонът на сватбите наближава и семейството подготвя фермата.
16:00
28.01.2019
Градски кошмари - Съвършеното убийство - В този филм ще видим историята на един мъж, който под заплахата от развод убива съпругата си за да запази фермата си. Макар и зад решетките, Адриан все още не разкрива къде са останките на мъртвата му съпруга.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg