Актуално В програмата

„Събуди се” – на живо от Украйна и последни новини около самолетната трагедия

Добави коментар

Утре, събота (19 юли) в „Събуди се” – последните новини за самолета, в който загинаха 295 души – очаквайте включвания на живо от Украйна от специалните пратеници на Нова там Данаил Глишев и оператора Десислав Митов.

Утре, събота (19 юли) в „Събуди се” – последните новини за самолета, в който загинаха 295 души – очаквайте включвания на  живо от Украйна от специалните пратеници на Нова там Данаил Глишев и оператора Десислав Митов.

Международно престъпление или самолетен инцидент, какви са причините и как ще се промени ситуацията в Украйна след случилото се – гости в студиото ще бъдат специалистът по антитероризъм Славчо Велков, бившият шефът на Авиоотряд 28 Цвятко Луканов и Николай Дойнов, който отразява кризата в страната.

Румен Овчаров, Атанас Атанасов, Ваньо Танов и проф. Радослав Гайдарски са другите гости, които ще коментират актуалните теми от седмицата.

В неделя – разследване на репортера Мария Милкова за измама с амулети, при която се злоупотребява с чужда идентичност. Какви интересни паралели ще открие Станислав Дочев между бизнесмените от миналото и настоящето – отговорите в неделния епизод на „Събуди се” – от 7.30 до 10.00 ч.

„Събуди се” – събота и неделя, 7.30 – 10.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Събуди се

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

Ексклузивни интервюта очакват зрителите в следващите седмици в „Събуди се“

Гари Каспаров с ексклузивно интервю по NOVA

Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран с авторска поредица в „Събуди се“

Моника Белучи говори пред NOVA