Актуално В програмата

Руската фурия Альона от “Фермата” разменя живота си с млада и неопитна студентка в “Смени жената”

Добави коментар

В сряда вечер в “Смени жената” главни участници ще бъдат две коренно различни семейства, чиито ценностни системи не просто се различават, а са пълни противоположности.

В сряда вечер в “Смени жената” главни участници ще бъдат две коренно различни семейства, чиито ценностни системи не просто се различават, а са пълни противоположности. Всички задръжки ще паднат, а някои хора дори ще забравят за доброто си възпитание. Този един час ще бъде буквално скандален, защото в семействата повишаването на тон ще бъде ежедневие и внедряването на новите правила ще се окаже почти невъзможно.

 

Добави описание

 

Руската фурия Альона, която стана популярна от първия сезон на “Фермата”, разменя семейството си с това на младата студентка и майка Валери. Альона живее с двете си деца и съпруга си Мишо в град Сливен. За нея няма невъзможни неща. Свикнала е да се справя с грижите за цялото домакинство, за двете деца и да угажда на всички прищевки на мъжа си, който пък носи всички пари вкъщи. И двамата признават, че са много трудни характери, но въпреки това смятат, че са най-щастливото семейство на света.

 

Добави описание

 

Валери и Антон Манчеви са млада двойка с малко дете, които живеят в Благоевград. Те се запознават сравнително скоро след пристигането ѝ в благоевградския университет, в който тя е студентка, а той преподавател. Разликата между двамата е цели 17 години. Валери е много по-неопитна, не може да готви и не обича домакинската работа. Очаква съпругът ѝ да я глези като жена и разчита изцяло на помощта на майка си, която 5 дни в седмицата живее у тях, за да помага на Валери и реално е човекът, който командва къщата, домакинството и семейството.

 

За някои мъже да имат млада и красива жена е достатъчно, за други обаче – външният вид е само един от многото критерии, на които съпругата трябва да отговаря. В следващата размяна, незначителните на пръв поглед липсващи звена, ще се окажат голямата ябълка на раздора.

 

Едно семейство, което живее изцяло по правилата на мъжа, и една двойка, в която жената смята, че няма кой да я подчини, разменят съпругите си. Едно от двете семейства ще преживее катарзис, но ще успее ли да преоткрие любовта? Развръзката – в сряда, точно в 21 часа, по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Смени жената

“Смени жената” се завръща в ефира на bTV

Казармена дисциплина срещу любов и свобода - в новия епизод на “Смени жената”

Сами от “Фермата” 5 и половинката му - герои в “Смени жената”

"Смени жената" сблъска различни виждания за мястото на децата в семейството

Сблъсък на навици и ценности, последван от удовлетворение в “Смени жената”