Актуално В програмата

Румяна Бъчварова и нападнатата камериерка в “Комбина” по NOVA

Добави коментар

Пребитата от шведски турист в Слънчев бряг камериерка проговаря в ексклузивно интервю на Лора Крумова тази неделя в “Комбина” по NOVA.

Пребитата от шведски турист в Слънчев бряг камериерка проговаря в ексклузивно интервю на Лора Крумова тази неделя в “Комбина” по NOVA. 65-годишната Диана разказва за ужаса и унижението след бруталната агресия, на която стана жертва.


Актуалните политически процеси в страната и Европа, както и стабилността на правителството са тема на разговор с Румяна Бъчварова – началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. Един от най-близките до премиера хора застава пред Лора Крумова.


Миролюба Бенатова представя: 10 години свобода – медиците ни след спин процеса. Спомените на Валя Червеняшка и съпруга ѝ Емил, който първи подава сигнал в България за арестите.


Непорасналото момиче на българското кино Катерина Евро ще бъде централен гост в предаването. За живота извън рамките, смелостта да остарееш и превъплъщенията на една жена – гледайте в “Комбина”.


Световноизвестната певица и композитор на филмова музика Лиса Джерард също ще бъде част от гостите на предаването тази неделя. Носителката на “Златен глобус“ за музиката, която създава заедно с Ханс Цимер за филма “Гладиатор“ отваря сърцето  и душата си за българската публика. Пред Галя Щърбева тя разказва за страстта си към “Мистерията на българските гласове“ и какво е усещането да си с тях на една сцена.


Различният поглед към един различен парад ще бъде темата на Краси Боев в Комбина тази неделя. Какво се случи на 10-тото издание на София прайд?


Защо актрисата и певица Нона Йотова влезе в нова роля и съчетава театралната сцена с Народното събрание? Как се чувства като депутат от БСП,  добри актьори ли са политиците и ходят ли на театър –един разговор на Галя Щърбева.


Гледайте Лора Крумова в "Комбина" с Галя Щърбева, Миролюба Бенатова, Мария Йотова и Краси Боев – в неделя, от 17.00 до 19.00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Комбина

"Комбина" с Радан Кънев и Орлин Горанов в неделя от 17.00 ч. по NOVA

"Комбина" с Илияна Йотова и Влади Въргала

Мария Сапунджиева и Цветелин Кънчев в “Комбина”

Киро Киров и Тервел Пулев в “Комбина”

Луиза Григорова, Наум Шопов и Веселин Марешки в "Комбина" по NOVA