Рокади

Росен Цветков се разделя с БНТ

0/5

Росен Цветков ще бъде на екран заедно с Ася Методиева в „Денят започва”
Росен Цветков ще бъде на екран заедно с Ася Методиева в „Денят започва”

Журналистът Росен Цветков напуска Националната телевизия и се присъединява към екипа на  bTV. Водещият на сутрешния блок на БНТ 1 „Денят започва” Росен Цветков написа в страницата си във Facebook:

Днес затварям една важна за мен страница. 8 години в Bulgarian National Television, които ме научиха на много и ми дадоха увереност в професионалния път, който избрах.
Разделям се с уважение към всички колеги, които ми помагаха и бяха с мен в нелеки моменти! Специални благодарности към Вяра Анкова - за доверието през тези години и подкрепата за разследванията, които БНТ излъчи! На Даниел Чипев - за поканата да вляза в новата роля на водещ. И на Ася Методиева - за търпението и силното рамо.
Благодаря ви и успех!

Росен Цветков

“Винаги сме давали възможност на Росен Цветков да развива своя талант и последните месеци доказаха, че той има потенциал да е не само разследващ репортер, но и водещ с позиция. Затова се надявам, че пътя, който той избра извън БНТ, ще го отведе в желаната от него посока”, каза Даниел Чипев, директор на Дирекция “Информация” в БНТ.

Още за Денят започва

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Росен Цветков се разделя с БНТ (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg