Актуално В програмата

Романтика и екшън в третата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Добави коментар

Голяма доза забавление очаква ценителите на седмото изкуство в третата седмица на емблематичната кампания „Великият понеделник“.

Голяма доза забавление очаква ценителите на седмото изкуство в третата седмица на емблематичната кампания „Великият понеделник“. Филмите „Жена назаем“ и „Бодигард на убиеца“ ще се изправят един срещу друг в поредната схватка, а киноманите ще имат възможността да изберат коя лента да гледат в понеделник от 21:00 ч. по KINO NOVA, като гласуват на специалния сайт.  

 

Добави описание


Романтичната комедия със звездното участие на Дженифър Анистън и Адам Сандлър „Жена назаем“ е първото заглавие, което влиза в надпреварата. Дани, ерген на средна възраст, лъже жените, с които се среща, че е семеен. Будейки съчувствие с лъжите си, той успява да омае представителките на нежния пол, но един ден неистините, които е изричал с години, стават толкова големи, че Дани се сдобива и с жена, и с деца.

 

Добави описание


Вторият претендент за любовта на зрителите е трилърът „Бодигард на убиеца“. В него Самюел Джаксън и Райън Рейнолдс застават рамо до рамо, въпреки своите различия. Ужасният нрав на наемния убиец Дариус Кинкейд е добре познат и провокира силна неприязън у Майкъл Брус – способния телохранител, когото престъпникът наема. Те имат малко време, за да избягат от Англия в Хага, но след появата на източно-европейския диктатор Владислав Духович, мисията им е възпрепятствана.


Киноманите могат да дадат своя глас на сайта, както и на Facebook страницата на канала. Филмът победител ще бъде излъчен в понеделник, 20 юли, от 21:00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще спечелят брандирана тениска, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще се сдобият и с голямата награда – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър